PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/kasvipohjainen-palkittu-levite-haastaa-voin-suomessa-25263

Kasvipohjainen palkittu levite haastaa voin Suomessa

Press release February 4, 2019 Naturli Foods

Monet suomalaiset haluaisivat mahdollisuuden valita täysin kasvipohjaisia tuotteita kauppaan eläinperäisten tuotteiden sijaan. Naturli’ Foods lanseeraa nyt tanskalaisen vegaanisen luomulevitteen, jota voidaan käyttää voin sijaan. Uudesta ajattelutavasta ja hyvästä maustaan palkittu tuote tulee nyt 213 Prisma-myymälään.

Photo 1 for the press

Kasvikset valtaavat suomalaisten ruokapöytiä ryminällä. Siksi Naturli’ Foods tuo markkinoille kasvipohjaisen Naturli’ Luomu vegaanisen levitteen, jota voidaan käyttää leivän päällä voin sijaan. Se on valmistettu kokonaan kasviperäisistä aineksista. Siinä ei ole lainkaan maitoa eikä gluteenia ja maultaan se on voin kaltainen ja pehmeä. Se maistuu miedosti mantelilta.

Kuluttajat ovat ottaneet kasvipohjaiset elintarvikkeet hyvin vastaan
Naturli’ Luomu vegaanista levitettä saa nyt 213 Prismasta, joissa tuote löytyy kylmähyllystä voin ja muiden meijerituotteiden joukosta.

Suomalaisille kuluttajille hyviä uutisia
Naturli’ Foodsin kansainvälisellä Facebook-sivulla suomalaiset kuluttajat kutsuvat hyväksi uutiseksi sitä, että Naturli lanseeraa kasvipohjaisen luomulevitteen Suomeen.

Tiina P kirjoittaa Naturli’ Foodsin sivulla: ”Yhä useammat suomalaiset haluavat kasvipohjaisia elintarvikkeita. Vegaaneja ja vegetariaaneja on paljon, samoin kuin fleksitariaaneja. Kasvipohjaiset ruoat ovat hyväksi eläimille, ihmisille ja ympäristölle. Haluamme lisää kasvipohjaisia elintarvikkeita, ne ovat ihania! Ensimmäinen maistamani Naturli-tuote oli Naturlin kasvipohjainen ”jauheliha”, jota ostin Ruotsista. Silloin tiesin, että Suomessakin tarvitaan Naturlin tuotteita! Odotan jauhelihan saapumista Suomeenkin!”

Tammikuussa Suomen vegaanihaasteeseen osallistui 13 000 ihmistä. (Vegaanihaasteen nettisivut: www.vegaanihaaste.fi)

Naturli’ Foodsin toimitusjohtaja Henrik Lund sanoo: ”Olemme iloisia saadessamme tuoda Naturli’ Luomu vegaanisen levitteen Suomeen. Odotamme pian saavamme lanseerata sinne muitakin kasvipohjaisia tuotteita, kuten palkitun jauhelihamme. Naturli’ Luomu vegaaninen levite on hyvä esimerkki siitä, ettei kasvipohjaisessa ruokavaliossa tarvitse tinkiä hyvästä mausta.

Lund jatkaa: ”Tavoitteenamme on kantaa oma kortemme kekoon luonnon ja ihmisen välisen tasapainon palauttamisessa, ja suomalaiset ovat hyvin mukana tässä ajattelussa. Pohjolassa ja Euroopassa on käynnissä ruokavallankumous, ja hyvältä maistuvien kasvipohjaisten elintarvikkeiden kysyntä on suurempaa kuin koskaan.” 

Uudenlaisesta ajattelusta ja maustaan palkittu tuote
Naturli’ Luomu vegaaninen levite saapui Tanskaan vajaa kaksi vuotta sitten ja se on ollut suuri menestys. Se on saanut useita kansallisia ja kansainvälisiä palkintoja, kutenWorld Food Innovation Award 2017 maustaan ja uudenlaisesta ajattelustaan. Se on myös saanut palkinnon IFE:n Best Organic Food -kategoriassa ja vastaanottanut Anuga 2017 Taste Award -palkinnon. Tanskan vegaaniyhdistys myönsi sille Vuoden vegaanituotteen palkinnon vuonna 2017.

Laadukkaat raaka-aineet
Pehmeä ja mieto voin kaltainen maku syntyy korkealaatuisista raaka-aineista. Naturli’ Foodsin tuotteen valmistusaineita ovat rapsi, kookos, sheapähkinät ja mantelit. Se on gluteeniton ja laktoositon. Tuotteen ohjevähittäishinnaksi tulee 1,95 €.

Kuvat: Naturli’ Foods lanseeraa nyt vegaanisen luomulevitteen 213 Prisma-kauppaan. Tuote on saanut jo lukuisia palkintoja uudenlaisesta ajattelustaan ja hyvästä maustaan.
Naturli’ Luomu vegaaninen levite on 100 % kasvipohjainen eikä sisällä eläinperäisiä valmistusaineita.

Lisätietoa tuotteesta: https://www.naturli-foods.dk/en/produkter/spreadable/

Contacts


Subjects


Naturli Foods