PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/kancel%C3%A1%C5%99-v-brn%C4%9B-je%C5%A1t%C4%9B-dnes-11765

Kancelář v Brně ještě dnes

Press release March 22, 2011 Business

Virtuální kanceláře v Brně - BRNOOFFICE s.r.o. jsou velice jednoduchý a levný způsob jak získat obchodní adresu s asistenčními službami bez nutnosti vlastních administrativních sil. BRNOOFFICE je místo, které vám poskytne veškeré výhody standardní kanceláře i bez přítomnosti majitele firmy.

BRNOOFFICE se může stát adresou Vaší firmy, místem podnikání, vaší korespondenční adresou či telefonickým kontaktem. Naše recepce se může stát vaší tolik dní v týdnu, kolik potřebujete. Nabízíme několik balíčků služeb podle toho, jak rozsáhlé firemní zastoupení u nás potřebujete a na jaký komfort jste zvyklí. Informace o celé škále balíčků najdetezde.

Najdete nás kousek od centra Brna, v bezprostřední blízkosti bank, pošty, finančního úřadu a dalších institucí. Již se nemusíte se svými obchodními partnery v Brně setkávat po kavárnách a benzínkách, do BRNOOFFICE to máte blízko.

Mimo jiné BRNOOFFICE nabízí krátkodobé pronájmy kanceláří i nových moderních konferenčních prostor, které jsou technicky připraveny pro vaše jednání, školení i semináře. Tyto služby jsou ovšem v ekluzivním balíčku samozřejmostí.


Navštvitewww.brnooffice.czpro více informací.

Contacts


Subjects


Business