PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/iceland-express-inviterer-passagerer-til-at-sende-sokker-5677

Iceland Express inviterer passagerer til at sende sokker

Press release July 28, 2008 Lifestyle

Islandske lavpris flyselskab, Iceland Express, viser sig fra sin legende side, ved ikke kun at tilbyde billige flyrejser, men også talende sokker som filmstjerner.

Iceland Socks Video

Besøgende på Iceland Express' hjemmeside har altid kunnet booke billige flyrejser til Reykjavik, men nye udviklinger betyder at de nu også kan skabe deres egne film at sende til venner - forudsat at de ikke har noget i mod at filmstjernerne er sokker.

Flyselskabet beskriver projektet som "festlig fjollet", men det tjener også det vigtige formål at tiltrække publikums opmærksomhed i 50 året for Iceland Express' flyvninger. Mens filmene laves, kan hjemmesidens besøgende se og høre steder fra Islands natur - Islands bedste reklame.

For at lave et lille stykke biograf historie, hjælper det at tale noget sok - da wannnabe instruktører skal skrive undertekster, for at hjælpe deres venner med at forstå hvad sokkerne siger. Sokke sprog lyder meget mærkelig for det utrænede øre.

Hvis ikke, er instruktørerne velkomne til at skrive hvad de har lyst til. Sokkerne er ligeglade og ingen vil nogensinde finde ud af det, medmindre selvfølgelig deres venner viser sig at være hemmelige sokofoner.

Iceland Express har lavpris fly til Island fra følgende destinationer I Europa: Barcelona, Alicante, Berlin, London, Paris, Eindhoven, Frankfurt, Basel, Billund, Frederikshavn, København, Göteborg, Gothenburg og Stockholm.

Flyselskabet er fornyelig begyndt at flyve regelmæssigt til Warszawa, hvilket gør Iceland Express til det første flyselskab, der flyver direkte mellem Island og Polen.

Se Iceland Express' hjemmeside for mere information om flyrejser til Island, eller gå direkte til http://www.icelandsocks.com/ hvis flyvning ikke har første prioritet.

Contacts


Subjects


Lifestyle