PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/hth-taikoo-yl%C3%A4kaapin-takaosan-tehok%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n-22277

HTH taikoo yläkaapin takaosan tehokäyttöön

Press release February 24, 2016 HTH-keittiöiden

Pohjoismaissa halutaan käytännöllisiä keittiöitä. HTH-keittiöt ovat yhteistyössä tanskalaisen LINAKin kanssa kehittäneet uuden tavan saada yläkaappien takaosatkin hyötykäyttöön.

HTH MagicMoveID

HTH Keittiöt ja sähköisiin toimilaitteisiin erikoistunut LINAK Danmark A/S ovat luoneet uuden keittiökaappistandardin. MagicMove ID -keittiökaappisarjassa on ratkaistu ylimmälle hyllylle ulottumisen ongelma. Napin painalluksella kaapin takaosa liukuu alas. Näin saadaan lisää tehokasta säilytystilaa, ja yhtä helposti takaosan saa jälleen piiloon. MagicMove ID on ihanteellinen ja monipuolinen säilytysratkaisu: Veitset säilytetään lasten ulottumattomissa ja keittiövälineet poissa työpöydältä, jolloin jää tilaa työskennellä. - Se on vain yksi monista uutuuksista, joita innovaatiostrategiamme on parin viime vuoden aikana poikinut, sanoo Suomen HTH:n markkinointipäällikkö Morten Kyed.

Takimpaan nurkkaan asti

Kyed selittää uuden tuotteen taustoja: - Tiedämme kuluttajatutkimusten perusteella, että keittiön on oltava käytännöllinen jotta siellä olisi helppo työskennellä. Varsinkin kiireisessä arjessa ajan säästö on tärkeää ja toimiva keittiö arvossaan. Siksi kehitämme keittiöitämme koko ajan. Keskityimme vuosia alakaapistoihin, jossa hyllyjen tilalle säilytyspulmia ratkaisemaan tulivat laatikot ja niiden erilaiset lisäosat. Yläkaappeihin ei ollut puututtu, ja päätimmekin tutkia kuinka ihmiset käyttävät niitä. Yläkaapit on yleensä kiinnitetty seinälle, eikä ollut yllätys ettei sen tarjoamaa tilaa käytetä tehokkaasti hyödyksi. Tiheämmässä käytössä ovat vain alimmat hyllytasot. Jos tällaisessa kaapissa säilytetään ruokia, käy helposti niin että taakse tai liian ylös jääneet elintarvikkeet vanhenevat käyttökelvottomiksi. Tämän ongelman ratkaisun annoimme innovointikeskuksemme tehtäväksi.

Kaapin liikkuva takaosa

Ratkaisu oli jakaa kaappi kahtia. Tällöin hyllyjen etuosassa säilytetään edelleenkin usein käytettävät tavarat, kun taas takaosa voidaan tarvittaessa laskea työpöydän tasolle. HTH:lla ei ollut ongelman mekaanista ratkaisua: se kehitettiin yhteistyössä sähköisiin kytkentöihin erikoistuneen LINAK Danmarkin kanssa. Yritys on tunnettu muun muassa sähköpöydistään. Yhteistyön tuloksena syntyi MagicMoveID, joka on nyt saatavilla kaikissa Suomen HTH-liikkeissä. MagicMoveID on mahdollista integroida kaikkiin HTH-yläkaappeihin.

Kumppanuusinnovaatio on tulevaisuutta HTH näkee kumppanuusinnovoinnin jännittävänä tulevaisuuden yhteistyömuotona. LINAK ja HTH ovat jo kehittämässä seuraavia projekteja, joissa keskitytään muihin keittiön toimivuutta parantaviin seikkoihin, kuten paikallaan pysyvien kalusteiden muuttamiseen liikkuviksi. Sähkötoimisia keittiökaappeja on tähän mennessä suunniteltu lähinnä liikuntarajoitteisille, mutta HTH odottaa keittiön muuttuvan jo lähitulevaisuudessa monin tavoin entistä toimivammaksi.

Uusia ratkaisuja yhteisvoimin

LINAK Danmark on myös hyvin tyytyväinen yhteistyöhön.

- Yhteinen taival on ollut täysin ainutlaatuista. HTH:n ideat ovat sulautuneet yhteen LINAKin ideoiden kanssa ja kehittyneet paljon pidemmälle kuin aluksi ajattelimmekaan. LINAK keskittyy jatkossakin tällaiseen yhteistyöhön: rakastamme etsiä uusia sovelluksia toimilaitteillemme. Mielestämme on upeaa, että HTH ajattelee sekä rohkeasti että kekseliäästi uusia mahdollisuuksia tehdä keittiöstä liikkuvamman. Tällaisesta ajattelutavasta syntyy varmasti hienoja ratkaisuja. On äärimmäisen inspiroivaa, että HTH näkee mahdollisuuksia meidän tuotteissamme, ja yhteistyö yrityksen kanssa on ollut todella jännittävää ja opettavaista. Näin kertoo Key Account Manager Henriette Lundquist, LINAK Danmark.

http://www.hth-keittio.fi/keittiokalusteet/uutuudet/magicmoveid/

Contacts


Morten Kyed

Markkinointipäällikkö HTH Finland
HTH Keittio
mky@h***** Reveal...
+45 4*********** Reveal...

Subjects


HTH-keittiöiden