PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/hth-keitti%C3%B6iden-50-vuotisjuhlat-22191
ad

HTH-keittiöiden 50-vuotisjuhlat

Press release February 3, 2016 HTH

Pohjoismaiden suurin keittiöyritys, tanskalainen HTH viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan. HTH:n perustivat vuonna 1966 nikkariveljekset Henning ja Tonny Haahr vanhaan kanalaan. He keskittyivät keittiötuotteisiin jo varhain ja muuttivat puusepän työnä tehdyt keittiöt teolliseksi tuotannoksi. Suomessa HTH:lla on yhdeksän myymälää.

HTH GraaKvadrat Jubilæumsnyhed 2016

HTH:sta on kasvanut Pohjoismaiden suurin keittiöiden valmistaja: Pienessä länsijyllantilaisessa Ølgodin kaupungissa valmistuu vuosittain yli miljoona keittiökaappia. 50 vuoden iästä huolimatta HTH-keittiöt innovoi ja kehittää jatkuvasti uusiin tuotteisiin, jotka sopivat pohjoismaiseen arkeen myös vuonna 2016. 

Satavuotisjuhliin valmistautumassa

– HTH-keittiöt tunnetaan laadustaan ja kohtuullisesta hinnastaan, ja ne ovat myös seuraavien 50 vuoden valttejamme, sanoo Suomen HTH:n markkinointipäällikkö Morten Kyed.

Ensimmäisten 50 vuoden perusteella voidaan jo sanoa mitä seuraavan 50 vuoden aikana saavutetaan. Haahrin veljesten aloittaessa toiminnan ei kukaan uskonut, että siitä kehkeytyisi Tanskan johtava keittiökalusteiden valmistaja. Tämä tavoite on saavutettu, samoin kuin sittemmin Pohjoismaiden johtava asema. – Nyt menemme eteenpäin, ja HTH on asettanut uudeksi tavoitteekseen tulla Pohjois-Euroopan suurimmaksi keittiöyritykseksi, kertoo Morten Kyed.

Tuotanto Tanskassa

– Tehostamisprosessi on ollut käynnissä viimeiset kahdeksan vuotta, minkä vuoksi uskomme tuotannon pysyvän Tanskassa. Olemme osoittaneet, että tuotannon jatkaminen Tanskassa on edelleen kannattavaa. Tuntipalkat ovat korkeammat, mutta se näkyy myös laadussa, toteaa Morten Kyed.

Suomen yhdeksän myymälän ohella HTH:lla on myymälöitä kuudessa Pohjois-Euroopan maassa.

Teknologiaa keittiöihin

HTH:lla tulevaisuuden keittiöiden odotetaan olevan erilaisia kuin nykyisin. Se tarkoittaa myös, että HTH muuttuu yrityksenä tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

– Odotamme, että keittiöihin tulee yhä enemmän teknologiaa, ja painopisteemme on edelleen siinä, että pieneen keittiöön saadaan mahdollisimman paljon tilaa. Tästä ovat esimerkkinä uutuutemme Table ID ja Worktop ID. Yhä useammat ihmiset asuvat kaupungeissa ahtaasti, mikä luo suurta kysyntää muuntuvista keittiötiloista, jossa voi tehdä paljon muutakin kuin valmistaa ruokaa ja syödä. Näin arvioi Morten Kyed.

50-vuotista taivalta juhlitaan Suomen myymälöissä koko vuoden 2016 hyvin tarjouksin sekä lukuisin juhlauutuuksin.

Faktaa

HTH:n perustivat veljekset Hans Henning ja Tonny Haahr Ølgodissa Tanskassa vuonna 1966.

HTH toimii tänä päivänä kuudessa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Islannissa ja Saksassa.

HTH:lla on 1800 työntekijää.

HTH valmistaa yli 1 000.000 keittiökaappia vuodessa Tanskan Ølgodin tehtaalla.

HTH:lla on Suomessa yhdeksän myymälää.

HTH:n omistaa ruotsalainen Nobia.

Nobia omistaa mm. myös kaksi muuta tanskalaista keittiöbrändiä, Invita ja uno form.

Contacts


Subjects


HTH
ad