PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/hoida-enemm%C3%A4n-puhdistusteht%C3%A4vi%C3%A4-langattomalla-paineens%C3%A4%C3%A4d%C3%B6ll%C3%A4-23553
Annonce: håndværkerhjælp

Hoida enemmän puhdistustehtäviä langattomalla paineensäädöllä

Press release April 21, 2017 Nilfisk Powergrip

7-portainen PowerGrip-paineensäädin säästää myös energiaa ja vettä

1234 1 powergrip dk FI

Nyt voit hankkia painepesurin Nilfisk PowerGrip -pesukahvalla, joka helpottaa puhdistusta. Käytön joustavuus paranee 7-portaisen säädön ansiosta. Se sopii ihanteellisesti niihin puhdistustilanteisiin, joissa pienempikin teho riittää, ja se sijaitsee kätevästi kahvassa. Se on nopea tapa hienosäätää painetta ja virtausta työskentelyn aikana täydestä paineesta aina 50 prosenttiin asti. Tämä säästää samalla energiaa ja vettä ja suojelee siten ympäristöä.

Langaton ohjaus
Nilfisk PowerGrip:in kätevyys perustuu langattomaan teknologiaan. Kahvan kytkimillä voi valita 7 eri paine- ja virtaustasoa. Langaton yhteys moottoriin on niin tehokas, että käyttäjä voi työskennellä jopa 15 metrin päässä painepesurista.

Tasot näytetään kahvassa 7 vihreällä merkkivalolla, yksi kullekin tasolle. Tämä helpottaa ohjausta. Nilfisk PowerGrip toimii jopa 3 vuotta tavallisella nappiparistolla.

Lisää käyttökohteita painepesurille
Parannetun hallinnan ansiosta painepesurilla voi pestä sellaisiakin pintoja ja materiaaleja, joita pidetään yleisesti liian pehmeinä tai hauraina. PowerGrip-kahva helpottaa paineen alentamista, jolloin puhdistus käy hellävaraisesti. Se on myös vihreää tekniikkaa, koska se vähentää vedenkulutusta ja säästää energiaa. Käyttöturvallisuuden varmistaa erityinen käynnistys/sammutusjärjestelmä.

Nilfisk PowerGrip-painepesurin saa rautakaupasta. Lisätietoja osoitteesta www.love.nilfisk.fi

Subjects


Nilfisk Powergrip
Annonce: håndværkerhjælp