PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/hei-google-k%C3%A4ynnist%C3%A4-liesituuletin-26720

Hei Google, käynnistä liesituuletin!

Press release April 28, 2021 Puheohjaus Thermex Voicelink Liesituuletin

Keittiön uusi puheohjaus hyödyntää Thermex Voicelink-teknologiaa

Thermex Voicelink

Nyt liesituuletin reagoi välittömästi myös puheeseen: Voicelinkin avulla voit nyt käynnistää ja sammuttaa liesituulettimen sekä säätää imutehoa ja keittiön työvaloa ja tunnelmavalaistusta. Thermexin uusi puheohjaustoiminto on saatavana useisiin eri liesituulettimiin, ja sen toiminta perustuu tunnettuun Google Assistant -virtuaaliavustajaan.

Puheohjaus yleistyy jatkuvasti, ja liesituulettimen puheohjauksen ansiosta sinun ei tarvitse koskea laitteeseen ruuanlaitosta rasvaisilla tai märillä käsillä. Jos et halua käyttää uutta toimintoa, voit sen sijaan hyödyntää langatonta, pyöreää kaukosäädintä, jonka toisella puolella on magneetti. Voit myös ohjata liesituuletinta älypuhelimen tai tabletin kautta käyttämällä iOS- ja Android-järjestelmille sopivaa sovellusta. Sovelluksesta näet myös, milloin suodatin on syytä puhdistaa.

Liesituuletin käynnistyy,
kun hellan levyä käytetään

Liesituuletin viestii langattomasti muiden Thermex Link -tuotteiden kanssa. Voit esimerkiksi ohjelmoida sen käynnistymään automaattisesti, kun hellan levy menee päälle, sekä toimimaan yhdessä rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmän kanssa. Näin voit varmistaa tasapainoisen ilmanvaihdon ja miellyttävän sisäilman, kun liesituuletin on käynnissä.

Uusiin liesituulettimiin on saatavana erivärisiä valoja, joiden avulla voit luoda tunnelmaa keittiöön tai oleskelutilaan, kun liesituuletin on pois päältä. Myös tämä toiminto toimii puheohjauksella. Hellan levyjen yläpuolisen työvalon voimakkuutta ja väriä voidaan lisäksi hienosäätää.

Kehitetty Tanskassa

Puheohjattu liesituuletin on kehitetty Thermexin Hjørringin-toimipisteessä Tanskassa: "Kehitystyöhön kului reilut 3 vuotta, ja erityisesti tarvittavien lupien saaminen Applelta edellytti suurta kärsivällisyyttä", yrityksen insinööri Morten Sørensen kertoo.

Järjestelmää markkinoidaan nimellä Thermex Voicelink, ja se on saatavana kaikkiin Thermex Blue Line -sarjan uusiin malleihin, niin vinoihin malleihin kuin kattoon tai kaappiin asennettaviin liesituulettimiin. Älykodit ovat kasvava trendi, ja siksi tämä uusi teknologia laajentuu jatkossa myös muihin tuotesarjoihimme. Lue lisää osoitteessa www.thermex.fi

Subjects


Puheohjaus Thermex Voicelink Liesituuletin