PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/gorenjen-retroj%C3%A4%C3%A4kaapit-uusissa-v%C3%A4reiss%C3%A4-9489
ad

Gorenjen retrojääkaapit uusissa väreissä

Press release April 19, 2010 Homes & Gardens

Gorenjen suositut retrohenkiset jääkaapit saavat valikoimaansa uudet, nykytrendeihin sopivat värit.

201 1

Markkinoille tuotujen uudenväristen jääkaappien tuotelinjat ovat nimeltään Chic, Vintage ja Funky. Nimet viittaavat jääkaappien värimaailmaan. Jääkaapit ovat muotoilultaan retrohenkisiä, ja ne tulivat markkinoille ensi kertaa 10 vuotta sitten. Nyt lanseeraamme ne uudestaan uusissa, trendikkäissä väreissä. Dark Chocolate, Lime Green ja Champagne ovat esimerkkejä värivaihtoehdoista, joilla kuluttajat voivat koristaa kotinsa. Puhdaslinjainen muotoilu on miellyttänyt kuluttajia 10 vuotta ja sopii hyvin moderniin keittiösisustukseen. Uudet värit on valittu huolellisesti tämän hetken suosituimmista sävyistä, ja ne tukevat kuluttajien yksilöllisyyttä ja itseilmaisun halua.

Jääkaappien suosion salaisuus eivät toki ole pelkät värit ja muotoilu. Laitteet ehkä näyttävät vanhanaikaisilta, mutta ulkonäkö pettää, sillä sisus täyttää nykyperheen tarpeet. Kaapeissa on suuret vihanneslokerot, joihin mahtuvat terveellisistä elämäntavoista huolehtivan perheen kasvikset. Jääkaappi-pakastimissa on pikapakastus- ja pikajäähdytystoiminnot. Jälkimmäinen toiminto on käytännöllinen, kun palaa ostosmatkalta kotiin elintarvikkeiden kanssa, jotka pitää saada nopeasti kylmään.

Jääkaapeissa on myös näytöt, joista kaapin lämpötilaa on helppo valvoa ja muuttaa, ja hälytystoiminto, joka ilmoittaa lämpötilan laskemisesta. 

Jääkaapit vastaavat tietenkin nykyisiä energiansäästövaatimuksia ja kuuluvat kaikki luokkiin A+ tai A++.

Värivaihtoehdot
Chic: Bordeaux, Silver ja Black.
Vintage: Champagne, Royal Coffee ja Dark Chocolate.
Funky: Lime Green, Raspberry Pink ja Juicy Orange.

Jääkaapeissa on tyylikäs kädensija, jonka saa joko kromin värisenä tai kromin ja jääkaapin värin yhdistelmänä.

Tarkat tiedot saa osoitteesta www.gorenje.com.

Subjects


Homes & Gardens
ad