PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/gogift-tekee-enn%C3%A4tystulosta-julkaisee-the-global-gift-card-in-sek%C3%A4-tehostaa-maailmanlaajuista-kasvuaan-27005

GoGift tekee ennätystulosta, julkaisee The Global Gift Card:in sekä tehostaa maailmanlaajuista kasvuaan

Press release March 21, 2022 Lahjakortti Tuotto Kasvu

GoGift, markkinoiden johtava lahjojen tarjoaja, raportoi kaikkien aikojen ennätyksellisimmän, lähes miljardin Tanskan kruunun, liikevaihdon vuonna 2021. GoGift on nyt valmis kasvamaan maailmanlaajuiseksi lanseeraamalla The Global Gift Card:in, maailman ensimmäisen maiden sekä valuuttojen ylittävän lahjakortin.

Henrik Ravn
Henrik Ravn, CEO, GoGift

KÖÖPENHAMINA, 21.3.2022 – GoGift, pohjoismaiden johtava lahjayritys, esittelee uuden maailmanlaajuisen lahjakortin. The Global Gift Card:in avulla yritykset kaikkialla maailmassa voivat nyt antaa henkilökohtaisen lahjakortin kaikille työntekijöilleen ja liikekumppaneilleen, riippumatta vastaanottajan asuinmaasta.

The Global Gift Card on ensimmäinen maarajojen ja valuuttojen ylittävä lahjakortti, joka tarjoaa saumattomasti pääsyn maailman tunnetuimpiin brändeihin. Lahjakortti perustuu GoGiftin toimivaksi todistettuun teknologiaan, jonka avulla pystytään tarjoamaan sama huippuluokan lahjakokemus riippumatta siitä, missä päin maailmaa asiakkailla on lahjatarpeita.

”Meillä on ollut jo useita vuosia visio tuoda toimivaksi todistettu Pohjoismainen osaamisemme sekä konseptimme Pohjoismaiden ulkopuolelle. Olemme nyt valmiita ympäri maailman laajennettaviin IT-järjestelmiin ja maailmanlaajuisiin lahjakonsepteihin, kuten The Global Gift Card:iin, joka on saanut erittäin positiivisen vastaanoton”, sanoo GoGiftin toimitusjohtaja Henrik Ravn.

Vuonna 2003 perustetun GoGiftin osti vuonna 2014 Egmont, yksi Pohjoismaiden johtavista mediakonserneista. The Global Gift Card perustuu multilahjakortti SuperLahjakortin menestykseen, joka on jo yli 15 000 yrityksen suosima lahjavaihtoehto Pohjoismaissa. Viimeisen kolmen vuoden aikana GoGift on investoinut voimakkaasti The Global Gift Card:in kehittämiseen, ja perustanut kansainvälisen myynti- ja asiakaspalveluorganisaation pääkonttorillensa Kööpenhaminaan, Tanskaan.

”Rakennamme kansainvälistä organisaatiota Kööpenhaminan pääkonttoriltamme, jossa meillä on tällä hetkellä työntekijöitä 16 eri maasta, tuomassa GoGiftia sekä The Global Gift Card:ia maailmankartalle. Tulevaisuudessa tarkoitus on kasvattaa organisaatiota entisestään, sekä lisätä läsnäoloa kaikkialla maailmassa”, Henrik Ravn sanoo.

Viimeisen viiden vuoden aikana GoGift on raportoinut 30 prosentin keskimääräisen kasvun, ja vuonna 2021 yritys myi lahjakortteja sekä lahjaratkaisuja lähes miljardin Tanskan kruunun arvosta. Tämä on tapahtunut aikana, jolloin fokus on ollut maailmanlaajuisen lanseerauksen valmistelussa. The Global Gift Card:in avulla GoGift aikoo tehostaa kasvuaan entisestään tulevina vuosina, ja tulla yhdeksi maailman johtavista B2B-lahjaorganisaatioista.

”Laajan IT-kehityksen lisäksi olemme tehneet kattavan maailmanlaajuisen taloudellisen ja juridisen pohjatyön viimeisien vuosien aikana. Arvonlisäveron ja säännösten käsitteleminen yli maarajojen on erittäin monimutkaista, mutta yhdessä rahoitus- ja lakiasiantuntijoiden kanssa olemme onnistuneet rakentamaan järjestelmiä ja käytäntöjä niiden kanssa menettelemiseksi. Nyt kun kaikki tarvittavat vaatimukset on täytetty, olemme valmiita kasvattamaan maailmanlaajuista toimintaamme. Ottaen huomioon merkittävät maailmanlaajuiset investoinnit, olemme ylpeitä voidessamme tuottaa jo nyt vakaata tulosta, ja olemme eritäin optimistisia tulevaisuudesta”, sanoo Henrik Ravn.

Tietoa GoGiftista
GoGift on innovatiivinen lahjayritys, joka auttaa yrityksiä lahja-, palkitsemis- sekä kannustintarpeissa maailmanlaajuisesti. GoGift auttaa myös jälleenmyyjiä sekä sähköisten että fyysisten lahjakorttien myynnissä ja jakelussa. GoGift on osa Egmontia, joka on Pohjoismaiden johtava mediakonserni.
global.gogift.com

Contacts


Subjects


Lahjakortti Tuotto Kasvu