PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/gnb-running-for-your-business-18843

GNB – Running for your business

Press release September 19, 2014 Gnb industrial power Exide technologies Marathon batterier GNB EXIDE Batterier til industri BLYSYREBATTERIER

GNB Nordic markkinoi parhaillaan Marathon-nimistä akkusarjaa. Akut on optimoitu vastaamaan tämän päivän tarpeita; luotettavuus ja kokonaiskustannukset ovat tärkeimmät kriteerit.

FOTO TIL MARATHON Finland
Osana kampanjaa moni GNB:n työntekijä osallistui tämänvuotiseen Göteborgsvarvet –puolimaratoniin.

 GNB Nordicin johtaja Magnus Ohlsson:

”Meille on ratkaisevan tärkeää antaa markkinoille selkeitä viestejä asiastamme.

Valitsimme Marathon-nimen, koska se symboloi pitkänmatkanjuoksua, jossa vaaditaan suurta kestävyyttä pitkällä aikavälillä. 

Akkukäyttöisessä ajoneuvossa maratonjuoksu on kuin työpäivä, jonka kuluessa akun suorituskyvyn on pysyttävä optimaalisena pitkän ja vaativan ajanjakson aikana. Tätä ominaisuutta olemme kehitelleet ja optimoineet vuosia Marathon-akuissamme. Marathon-sarjan akuilla pääset taatusti maaliin joka kerta! 

Toimimme alalla, jossa kestävyys ja voima ovat ratkaisevan tärkeitä parametrejä laitetoimittajalle.

Siksi valitsimme sekä pohjoismaisia että eurooppalaisia työntekijöitä sonnustautumaan urheiluasuun ja osallistumaan juoksuun. 

Asiakkaille tarjoamamme palvelu ja neuvonta nauttivat suurta kunnioitusta, ja asiakkaiden odotusten täyttäminen on meille on ensiarvoinen asia.

Meille on tärkeää olla voimakas ja dynaaminen organisaatio, joka on aina valmis kulkemaan ylimääräisen mailin asiakkaiden hyväksi.” 

Lisätietoa GNB Industrial Powerista ja Marathon-tuotteista löydät osoitteesta www.gnb-nordic.com/fi/koti 

Exide Technologies toimii yli 80 maassa ja on maailman suurimpia lyijyakkujen valmistaja ja kierrättäjiä. Exide Technologies tarjoaa laajan ja yksilöllisen valikoiman sähköä varastoivia tuotteita. Yhtiöllämme on yli 100 vuoden kokemus innovatiivisten teknologisten ratkaisujen kehittämisestä. Olemme laitevalmistajien ja maahantuojien luottama yhteistyökumppani ja toimitamme tuotteita jälkimarkkinoille teollisuuden ja logistiikan käyttötarkoituksiin. 

GNB Industrial Power, Exide Technologies -liiketoimintayksikkö, tarjoaa kattavan valikoiman sähköä varastoivia tuotteita, palveluita ja varmistuksia tietoliikennejärjestelmiin, rautatieliikenteeseen, aurinkoenergian varastointiin ja keskeytymättömään sähkönsyöttöön sekä nykyaikaisia, kehittyneitä akkuratkaisuja sähkötrukkeihin ja muihin akkukäyttöisiin laitteisiin kuten siivouskoneisiin ja pyörtuoleihin. 

Exide Technologies on sitoutunut huolehtimaan ympäristöstä. Käynnistämämme Total Battery Management -ohjelman

(lyijyakkujen integroitu valmistus-, jakelu- ja kierrätyskonsepti) tarkoituksena on varmistaa kaikkien tuotteidemme turvallinen ja vastuullinen elinkaari.

Contacts


Subjects


Gnb industrial power Exide technologies Marathon batterier GNB EXIDE Batterier til industri BLYSYREBATTERIER


FOTO TIL MARATHON Finland
Osana kampanjaa moni GNB:n työntekijä osallistui tämänvuotiseen Göteborgsvarvet –puolimaratoniin.
Download | 1.71 MB | 1858 x 2800 | .jpg

Zip and download all files