PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/fujitsu-glovia-international-introduceert-glovia-g2-8230
ad

Fujitsu Glovia International introduceert ‘glovia G2’

Press release October 23, 2009 Business

Fujitsu Glovia International introduceert glovia G2, de ‘next generation’ ERP-oplossing voor de discrete industrie

EINDHOVEN, oktober 2009 – Fujitsu Glovia International introduceert glovia G2, de ‘next generation’ ERP-oplossing voor de discrete industrie. glovia G2 combineert de bewezen betrouwbaarheid, schaalbaarheid en functionaliteit met de nieuwste technologie tot een open, krachtige bedrijfsoplossing.

De combinatie van Microsoft® .NET en Silverlight technologieën met bijzonder krachtige webservices zorgt voor een volledig nieuwe gebruikerservaring. Waar vroeger eindgebruikers vaak moeilijk toegang hadden tot data geeft de open, aanpasbare omgeving van glovia G2 gebruikers inzicht in hun activiteiten.

“Eén van de belangrijkste aspecten waarmee je rekening moet houden bij een aanpassing van deze omvang zijn de bestaande klanten”, zegt Jim Errington, Managing Director EMEA bij Fujitsu Glovia International. “Klanten willen graag de nieuwste technologie in huis hebben en tegelijkertijd ook hun gedane investeringen in software en kennis behouden.”

glovia G2 maakt gebruik van een servicegeoriënteerde architectuur (SOA) gebouwd op basis van webservices om de onderliggende data te benaderen. “Deze webservices kunnen naadloos worden gekoppeld en zijn steeds herbruikbaar, wat volledig nieuwe ‘inzichten’ oplevert”, aldus Errington. “Dit geeft bedrijven een enorme flexibiliteit en bovendien laat het bestaande klanten toe om eenvoudig te migreren.”

Over Fujitsu Glovia International
Fujitsu Glovia International - dochteronderneming van Fujitsu, de derde grootste IT dienstenleverancier ter wereld - is al 35 jaar actief als toonaangevende leverancier van ERP-oplossingen voor discrete productiebedrijven. Wereldwijd telt het bedrijf 650 werknemers. De krachtige Glovia ERP-suite wordt, dankzij haar uitgebreide functionaliteit, gebruikt door meer dan 1000 productiebedrijven met complexe processen, van make-to-stock tot engineer-to-order. Ook ondernemingen met meerdere vestigingen worden door Glovia volledig ondersteund. Voor meer informatie, zie: www.glovia.nl

Over Fujitsu
Fujitsu is wereldwijd leverancier van IT-gebaseerde business-oplossingen. Met ongeveer 175.000 medewerkers die klanten in 70 landen ondersteunen, combineert Fujitsu een wereldwijd netwerk van technische en services professionals met uiterst betrouwbare computer- en communicatieproducten en geavanceerde micro-elektronica om klanten toegevoegde waarde te bieden. Het hoofdkantoor in Tokio, Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporteerde een geconsolideerde winst van 4,6 biljoen yen (€42 miljard) voor het fiscale jaar, eindigend op 31 maart 2009. Voor meer informatie, zie: www.fujitsu.com

Contact
Stefan Pellens – Marketing Communications
Fujitsu Glovia International - EMEA Headquarters
Fellenoord 350
5611 ZJ Eindhoven (NL)
Tel.: +31 (0)40-2655355
E-mail: [email protected]

Contacts


Subjects


Business
ad