PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/fischer-lanseeraa-maailman-ensimm%C3%A4isen-kosteantilan-tulppa-ja-ruuviratkaisun-m%C3%A4rk%C3%A4tiloihin-ilman-silikonia-26708

fischer lanseeraa maailman ensimmäisen kosteantilan tulppa- ja ruuviratkaisun märkätiloihin ilman silikonia.

Press release April 22, 2021 Fischer Duoseal

fischer DuoSeal on maailman ensimmäinen tulppa- ja ruuviratkaisu, joka mahdollistaa 100 % tiivistyksen ilman silikonia - näin asennus märkätiloihin on helpompaa ja turvallisempaa.

FIR 2102 1

Asennukset ja korjaustyöt märkätiloissa ovat surullisen kuuluisia siitä, että remontoijat ja tee-se-itse-ihmiset ovat päätyneet niiden kautta vaikeuksiin. Jos työtä ei tehdä oikein, kostea ympäristö voi vahingoittaa koko rakennusta ja täten tulla maksamaan tuhansia korvausten ja seurauksena tehtävien korjausten myötä.

DuoSealin myötä kiinnitysalan asiantuntija fischer lanseeraa maailman ensimmäisen nylontulppa- ja ruuviratkaisun, joka varmistaa täysin tiiviin ja turvallisen ratkaisun märkätiloihin ilman silikonin käyttöä.

Helpompi asennus ja täysin turvallinen

Mikä tahansa virhe rakennusprojektissa voi osoittautua kalliiksi, mutta kehnolla työllä ja rakennusvirheillä märkätiloissa voi olla erityisen katastrofaalisia seurauksia. Niistä voi seurata runsaasti kuluja, sillä kosteus voi edesauttaa homeen syntyä, vahingoittaa putkia ja aiheuttaa vakavia vaikutuksia ylempiin kerroksiin kerrostaloissa. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että kaikki märkätiloissa tehtävät asennukset tiivistetään tiukasti, jotta vesi, höyry ja kosteus pysyvät poissa rakenteista. Tässä kohtaa silikonitiivisteet ovat yleensä astuneet kuvaan.

“Kunnollisen ja kestävä silikonitiivisteen asentaminen märkätilaan ei välttämättä ole kovinkaan helppoa. Samalla nämä tiivisteet ovat myös kokonaisuuden heikoin lenkki. Ne voivat väärin asennettuna lyhentää tilan käyttöikää merkittävästi tai jopa tarkoittaa että tila on rakennettava kokonaan uudelleen”,sanoo Lars Holbæk, fischerin tuotepäällikkö Pohjoismaissa. Hän lisää:

”Märkätiloissa suoritettavien kiinnitysten ja tiivistysten aiheuttamien harmaiden hiuksien aika on ohi. DuoSealin kanssa ei ole tarvetta kiinnityksen tiivistämiselle. Yksinkertaisesti porataan oikean kokoinen reikä, asetetaan tulppa reikään ja kiristetään ruuvi tiukalle. Tämän helpommaksi turvallisen vesitiiviin ratkaisun saavuttaminen ei muutu.”

Järjestelmä hyödyntää fischerin uusinta nylontulppatekniikkaa, jota käytetään yhdessä mukana tulevan ruostumattomasta teräksestä valmistetun ruuvin kanssa. Näin varmistetaan nopea ja turvallinen asennus, olipa pohjana sitten betonia, tiiltä, kevytbetonia, kipsiä tai puuta. Tuote on saatavilla rasioissa ammattilaiskäyttöön ja pienpakkauksissa yksityisille loppukäyttäjille, jotka tarvitsevat kiinnikkeitä vain yhteen kylpyhuoneeseen.

25 vuoden kestotakuu

DuoSeal on uusin lisäys fischerin suosittuun Duo-Line-tuotesarjaan ja se on hyväksytty säädösten mukaisesti käytettäväksi kaikissa kosteissa ja märkätiloissa, myös teollisuuskeittiöissä, teurastamoissa ja elintarvikevalmistuksessa, kuten myös yksityiskodeissa. Kansalliset märkätilan asennusohjeet on huomioitava.

fischer lupaa järjestelmälle 25 vuoden kestotakuun.

“Mitä suuremmalle määrälle vettä pinta altistuu ja mitä pidempään altistus kestää, sitä paremmin se on tiivistettävä kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi. DuoSeal on testattu vedellä, lämmöllä ja kylmällä ja hyväksytty Euroopan standardin ETAG 022 mukaisesti, joten voimme luottavaisin mielin tarjota remontoijille ja tee-se-itse-ihmisille markkinoiden parhaan ja turvallisimman kiinnikeratkaisun”,Lars Holbæk sanoo.

Fischer A/S on kansainvälinen kiinnitystuotteiden, poranterien, kemikaalien ja asennusjärjestelmien valmistaja ja toimittaja rakennusalalla.www.fischer-international.com/www.fischerfinland.fi

Contacts


Subjects


Fischer Duoseal