PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/fiksu-ratkaisu-kaikkiin-ostostietojen-tarpeisiin-25606

Fiksu ratkaisu kaikkiin ostostietojen tarpeisiin

Press release June 5, 2019 Minuntarjouslehteni Ostospaikka

Minuntarjouslehteni.fi tekee ostoksien tekemisestä yksinkertaisempaa & mukavampaa. Sen avulla voit verrata kaikkia alennusmyyntejä ja erikoistarjouksia jo ennen kauppaan astumista.

Minuntarjouslehteni.fi-sivustolla voit selailla kaikkien suurimpien suomalaisten kauppojen tuotekuvastoja. Voit etsiä haluamiasi tuotteita eri tuotekategorioista ja eri kauppojen tarjouksia.

Voit järjestää kaikki Viikkokirjeet kategorian, sijainnin tai tuotteiden perusteella. Näin varmistat, ettet enää koskaan missaa alennusmyyntejä.

Osta fiksusti, säästä aikaa

Suurimpien liikkeiden Viikkomainosten ansiosta voit verrata hintoja tehokkaasti ja systemaattisesti. Näin teet fiksuja ostoksia ja säästät sekä aikaa että rahaa. Kaikki tieto voimassa olevista tarjouksista, kampanjoista ja alennusmyynneistä on käytettävissäsi viikkokirjeissä jo ennen kuin astut kauppaan.

Sivusto auttaa käyttäjiä tekemään parempia ostospäätöksiä ja säästämään sekä aikaa että rahaa joka viikko. Kävijät voivat kätevästi selailla satoja viimeisimpiä tarjouskirjeitä ja mainoksia Suomen suosituimmilta liikkeiltä.

minuntarjouslehteni.fi on suosikkisivusto kuluttajille, jotka haluavat tehdä ostopäätöstään tukevaa tutkimusta netissä, suunnitella ostoksiaan ja löytää lähikauppojen parhaat hinnat.

Sivusto pyrkii tarjoamaan kuluttajille kaiken heidän tarvitsemansa tiedot, mukaan lukien Suomen johtavien liikkeiden uusimmat tarjoukset.

Mitä tahansa etsitkin, löydät sen helposti & interaktiivisesti sivustolta. Sivuston hyödyllisten toimintojen avulla ostoskokemuksesi on entistä helpompi ja miellyttävämpi.

Tarjoamalla yhden alustan tuotteiden ja ostospaikkojen etsimiseen ja järjestämiseen Minuntarjouslehteni tavoittelee asemaa johtavana fiksun ostamisen sivustona.

Tavoitteenamme on luoda käyttäjillemme dynaamisin ostospaikka, joka on läpinäkyvä ja tuottaa lisäarvoa. Lisätietoa löydät sivustolta minuntarjouslehteni.fi.

Subjects


Minuntarjouslehteni Ostospaikka