PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/ferrarin-uljautta-keitti%C3%B6%C3%B6si-12037

Ferrarin uljautta keittiöösi

Press release June 8, 2011 Homes & Gardens

Gorenje lanseeraa uuden sarjan Pininfarina-luksusmallistoon

669 1

Esteettiset ja ajattoman tyylikkäät tuotteet ovat suunniteltu yhteistyössä maineikkaan italialaisen Pininfarina -muotoilutoimiston kanssa. Muotoilusta vastaa itse Paolo Pininfarina, jonka kynästä ovat lähtöisin myös monet legendaariset Ferrari-mallit.

Pininfarina Steel -sarjassa materiaalivalinnat, toiminnot ja muotokieli täydentävät toisiaan saumattomasti. Jokainen linja tukee harmonista kokonaisilmettä. Muotokieli on huoliteltua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Metallin heijastukset antavat virtaviivaiselle sarjalle italialaisen design-ilmeen. Gorenje Pininfarina Steel symboloi nautintoa ja elämyksiä – ajasta riippumatta.

Aistikas elämys
Gorenje luo laadulla, muotoilulla ja teknologisilla ratkaisuillaan tulevaisuuden tuotteita käyttöömme jo tänään. Tuotteiden funktionalismi ja yksinkertaisuus tekevät keit-tiössä vietetyistä tuokioista aisteja hivelevän elämyksen.

Sarjaan kuuluu kahdeksan tuotetta: kalusteisiin asennettava uuni, kaksi induktiokeittotasoa, kaasukeittotaso, liesituuletin, jääkaappipakastin sekä astianpesukoneen ja mikroaaltouunin ovikaluste. Uunissa on helppokäyttöinen, monipuolinen kosketuspaneeli, johon voi esimerkiksi tallentaa omia ruoanlaittotoimintojen yhdistelmiä tai lempireseptejä. Induktiokeittotason innovatiivisen Multi-Slider-ohjaintekniikan ansiosta ruoanvalmistus on kirjaimellisesti kokin käsissä – käyttäjä ohjaa toimintoja vetämällä sormea kosketusnäytöllä. Painikkeet ja kädensijat eivät häiritse sileitä pintoja – tyylipuhdasta ja käyttäjäystävällistä.

Gorenje Pininfarina Steel on ajaton konsepti keittiöön, joka on suunniteltu kestämään tulevaisuuden muotisuuntaukset.

Lisätietoja saa osoitteesta www.gorenje.fi

Subjects


Homes & Gardens