PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/ferietilbud-og-rejser-til-island-med-icelandair-12487
ad

Ferietilbud og rejser til Island med Icelandair

Press release October 4, 2011 Tourism

Islands førende flyselskab, Icelandair, tilbyder ferietilbud til Island til efteråret og vinteren, samt sommerrejser i 2012, herunder rejser til Island og hotelophold.

Golden circle02

Et særligt tilbud omfatter fly fra Island, to nætter på det firestjernede Icelandair Hotel Reykjavik Natura eller det firestjernede Hilton Reykjavik Nordica samt lufthavnsskatter fra kun 2.045 kr. per person. Ekstra nætter kan tilføjes mod ekstra gebyr.

Efterår og vinter i Island giver de besøgende masser af seværdigheder at se og ture at opleve. Islands hovedstad Reykjavik  har mange aktiviteter til at blæse spindelvævene væk og gøre din vinterferie uforglemmelig. I downtown Reykjavik kan du opleve nogle af de spændende barer og restauranter samt de forskellige spillesteder med levende musik rundt omkring i byen.

Sommerrejser i Island er lige så utrolige. Nyd de boblende varme kilder i Geysir, den historiske skønhed i Thingvellir og det betagende syn af Gullfoss-vandfaldet, alt sammen under midnatssolen. Hvis det ikke er nok, kan du slappe af i de geotermiske kurbade ved den berømte Blå Lagune og opleve de positive virkninger af Den Blå Lagunes geotermiske havvand.

Dette ferietilbud er gældende fra oktober 2011 og indtil den 30. april 2012 og har et begrænset antal billetter - så skynd dig!

For flere oplysninger om ferietilbud og flybilletter til Island med Icelandair kan du gå ind på www.icelandair.dk.

Contacts


Johann Benediktsson

Marketing Manager
Icelandair Scandinavia
johan**************** Reveal...
0045*********** Reveal...

Subjects


Tourism
ad