PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/fabricair-opent-verkoopvestiging-nederland-24604

FabricAir opent verkoopvestiging Nederland

Press release June 1, 2018 Luchtkanaal Textiele luchtkanaal HVAC/R Luchtverdeelsystemen HVAC Air dispersion Ventilatiesysteem Nederland

Het originele textiele luchtkanaal is nu beschikbaar op de Nederlandse markt. Toen FabricAir in 1973 het eerste op textiel gebaseerde ventilatiesysteem ter wereld installeerde, luidde het een geheel nieuwe manier van denken binnen HVAC / R en binnenklimaat in. Deze expertise is nu rechtstreeks beschikbaar via FabricAir BV.

Met de opening van FabricAir BV vestigen wij ons als de enige speler op de Nederlandse markt die de klanten rechtstreeks bedient. Het elimineren van dure tussenpersonen, zoals distributeurs, agenten en groothandelaren, garandeert kostenefficiënte oplossingen in combinatie met de professionele service en engineeringexpertise van het merk FabricAir.

Ruud Meijer wordt Country Manager van de nieuw opgerichte dochteronderneming. Ruud is een bekende HVAC-professional in Nederland en zijn ervaring zorgt voor de expertise en knowhow die de markt nodig heeft.

Snelle levering, hi-tech productkenmerken, eenvoudige installatie en ongeëvenaarde luchtverdeling is wat FabricAir BV onderscheidt van de concurrentie. We helpen in alle fasen van een project incl. installatieservice en onderhoudsprogramma's.

FabricAir BV biedt een levertijd van doorgaans minder dan 2 weken voor elk project op maat - dit is verreweg de beste levertijd op de wereldwijde installatiemarkt.

Het hebben van een lokale dochteronderneming, met directe klantcommunicatie, biedt de Nederlandse markt snelle service en unieke toegang tot onze grote ervaringspool en deskundige kennis van luchttechnologie. Het biedt de Nederlandse klanten de zekerheid dat zij de beste luchtverdeelsystemen op de markt zullen ontvangen met een ongeëvenaarde service en technisch ontwerp.

Over Ruud Meijer

De indrukwekkende carrière van Ruud Meijer is medeoprichter MEIJDIJK Ventilatietechniek BV, die na acht succesvolle jaren in de business werd verkocht aan Systemair en de basis werd voor hun entree in de Benelux-markten. Meijer ging nog negen jaar door als Managing Director van Systemair BV voordat hij bij FläktWoods Group kwam. Sinds 2016 heeft Meijer als consultant verschillende bedrijven geholpen bij het vestigen en laten groeien van hun activiteiten op de Nederlandse markt.

Ruud Meijer is nu de drijvende kracht achter het opzetten en uitvoeren van FabricAir BV, waardoor onze Nederlandse klanten de professionele service en technische consultancy blijven ontvangen die horen bij het merk FabricAir.

Neem voor meer informatie contact op met:
Country Manager, Ruud Meijer, tel. +31 (0) 181 848397 of e-mail [email protected]
CEO, Brian Refsgaard, e-mail: [email protected], directe lijn: (+45) 5664 0137.

Over FabricAir

FabricAir ontwerpt en produceert op maat gemaakte oplossingen voor luchtverdeling en luchtverplaatsing voor een breed scala aan toepassingen. In 1973 installeerden we 's werelds eerste textiele luchtkanalensysteem, dat een geheel nieuwe manier van denken binnen HVAC / R en IAQ aankondigde.

We blijven toonaangevend op het gebied van innovatie en leveren met trots superieure luchtverdeling over de hele wereld via verkoopbedrijven en een substantieel distributienetwerk. Onze ervaren ingenieurs zorgen voor een ideale luchtstroom, ongeacht de complexiteit van het project.

We hebben het hoofdkantoor in Denemarken en alle systemen worden op maat geproduceerd in onze fabriek in Litouwen.

 

Contacts


Subjects


Luchtkanaal Textiele luchtkanaal HVAC/R Luchtverdeelsystemen HVAC Air dispersion Ventilatiesysteem Nederland