PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/edhouse-vyvoj%C3%A1%C5%99i-od-mobiln%C3%ADch-aplikac%C3%AD-po-outsourcing-11726

Edhouse vyvojáři: od mobilních aplikací po outsourcing

Press release March 10, 2011 IT

Edhouse, IT společnost, která sídlí ve Zlíně, se zabývá zakázkovým vývojem software pro společnosti, které hledají inovativní nebo zcela specifická řešení těžko dostupná na trhu. Garance kvality a termínu je samozřejmostí. iPFaces - mobilní framework pro jednoduché vytváření aplikací pro mobilní zařízení, outsourcing vývojových kapacit, implementace a podpora softwarových řešení velice specifických pro zákazníka, jsou jen malým výčtem jejich schopností.

Od roku 2006, kdy byla společnost Edhouse založena, dynamicky roste a neustále přicházejí noví a talentovaní lidé. Šestadvacet vývojářů se věnuje tuzemským i mezinárodním firmám, pro které vyvíjejí software na zakázku. Řešení instatně integrují do firemní infrastruktury, poskytují technickou podporu a fungují i jako outsourcingová společnost. Edhouse dokáže pokrýt celý životní cyklus řešení od přípravy specifikace přes analýzy a testování až po implementaci a technickou podporu. Všechny fáze tohoto cyklu sledují a hodnotí jediným kritériem – kvalitou. Jak u zákazkového vývoje, tak u outsourcingu se orientují na výsledek a jeho přínos pro klienty. Výhodou spolupráce s Edhouse je znalost mnoha vývojových platforem (JAVA, .Net, C/C+, C#, mobilní platformy, Oracle, MSSQL) a jejich schopnost vybrat pro řešení tu nejoptimálnější platformu.

Technologie iPFaces je již ověřena a funguje na různých mobilních platformách (iPhone, J2ME, Android, BlackBerry) a její využití usnadní i podporu nových mobilních platforem v budoucnu. Tato technologie je optimální např. pro sběr dat v terénu nebo jako informační kanál, či platforma pro mobilní bankovnictví – lze docílit atraktivní vzhled aplikace jednoduchou definicí.

Mezi další projekty patří například LiKee, který nepřetržitě kontroluje dostupnost internetových aplikací a původně vznikl jako interní nástroj Edhouse, určený ke správě klientských webů, které vyžadují trvalou dostupnost.

Mimo jiné se Edhouse věnuje i neziskovým organizacím – například podporuje projekt Střediska rané péče Tamtam, které je součástí Federace rodičů a přátel sluchově postižených, kterým Edhouse daroval počítač pro denní provoz střediska a podpořil oslavu 5.výročí jeho fungování.

Více informací o společnosti Edhouse je k nalezení na jejich webu www.edhouse.eu.

Contacts


Subjects


IT