PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/correction-kansainv%C3%A4liset-koulutusalan-messut-helsingiss%C3%A4-scandic-marski-hotel-helsinki-6146
Annonce: håndværkerhjælp

CORRECTION: Kansainväliset Koulutusalan messut Helsingissä - SCANDIC MARSKI HOTEL HELSINKI

Press release November 3, 2008 Education

Yliopistot eri puolilta maailmaa kokoontuvat Scandic Marski Hotel Helsinki, Mannerheimintie 10, kun Education Without Borders -tapahtuma tulee Helsinkiin marraskuun lopussa.

Education Without Borders on erinomainen tilaisuus hakea inspiraatiota ja saada tietoja opinnoista ulkomailla.
Opinto-ohjaajat 10 yliopistosta ja korkeakoulusta ovat valmiina antamaan neuvoja ja opastusta opiskelijoille, jotka ovat valmiina aloittamaan koulutuksensa Suomen rajojen ulkopuolella.

"Suurin osa tiedoista löytyy tietenkin Internetistä", kertoo projektinjohtaja Britt Larsen. "Paremman käsityksen saa kuitenkin keskustelemalla yliopiston tai korkeakoulun edustajan kanssa kasvotusten. Kun tietoja hakee verkosta, tuloksena on usein vain lisää kysymyksiä. Näihin kysymyksiin saa vastauksen messuilla."

Kansainväliset koulutusalan messut järjestetään 9. marraskuuta kello 11 - 17 kumpanakin päivänä. Messut järjestää pohjoismainen koulutusalan lehti Study Abroad. Sisäänpääsy on ilmainen.

Päivitetty luettelo osallistuvista yliopistoista on osoitteessa www.study-abroad.se

Lisätietoja antaa projektijohtaja Britt Larsen. [email protected] / Puhelin +45 56 27 64 44 / matkapuhelin +45 22 26 72 37

Subjects


Education
Annonce: håndværkerhjælp