PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/benelux-release-glovia-g2-is-feit-9142

Benelux release glovia G2 is feit

Press release March 1, 2010 IT

glovia G2 vanaf nu onmiddellijk inzetbaar voor productiebedrijven in deze regio

Glovia G2 portal screen

EINDHOVEN, maart 2010 – Fujitsu Glovia International kondigde in oktober 2009 al de komst van glovia G2 aan als de informatie gedreven ERP-oplossing voor de discrete industrie. Met de Benelux release van glovia G2 kan het nieuwe systeem dus onmiddellijk  ingezet worden door productiebedrijven in deze regio.

“Wij zijn heel erg enthousiast over de nieuwe versie,” zegt Martin Soet, Sales & Marketing Director bij Fujitsu Glovia International.  “In het verleden heeft Fujitsu Glovia International al veel aandacht geschonken aan het gebruiksgemak. Vandaag zet glovia G2 een nieuwe standaard met schermen die aangepast kunnen worden al naargelang de specifieke behoeftes van een individuele gebruiker, van een groep van gebruikers of voor het gehele bedrijf.”

Het unieke “User Experience” – concept van glovia G2 koppelt de toegang tot informatie aan de verantwoordelijkheid van iedere individuele gebruiker in het bedrijf. Gebruikers van glovia G2 krijgen dus exact die informatie, die past bij zijn of haar takenpakket. Taken die extra aandacht verdienen worden via “Insights” inzichtelijk gemaakt. Met één muisklik wordt de alle relevante informatie in een “Grid” getoond, die volledig naar eigen wensen kan worden aangepast: eigen groeperingen, sorteringen, filters, etc. Het resultaat is een duidelijke efficiëntie verbetering wat betreft toegang tot informatie en transactiesnelheid.

“Veel bedrijven zijn door de jaren heen al sterk geautomatiseerd,” stelt Martin Soet. “Probleem is vaak dat de in gebruik zijnde systemen een sterke focus hebben op het verwerken van de transacties in plaats van het bieden van ‘op maat gesneden’ informatie. De gebruikersvriendelijkheid van die systemen voldoet ook niet meer aan de wensen van de gebruiker of de doelstellingen van het bedrijf.  Onze G2 oplossing helpt de gebruiker juist om sneller en efficiënter zijn of haar takenpakket uit te voeren.”

Met de release van glovia G2 in de Benelux beschikt Fujitsu Glovia International over een toonaangevend product inzake ERP-software voor de discrete industrie.  Wie de ‘User Experience’ persoonlijk wil ervaren kan dit op woensdag 24 maart tijdens Supply Chain World 2010 in Brussel Expo.

/////////

Over Fujitsu Glovia International

Fujitsu Glovia International – 100% dochteronderneming van Fujitsu, de derde grootste IT dienstenleverancier ter wereld – is al 35 jaar actief als toonaangevende leverancier van ERP-oplossingen voor middelgrote en internationaal  actieve bedrijven met discrete - en projectgeoriënteerde productieomgevingen. Wereldwijd telt het bedrijf 750 werknemers. De open, informatie gedreven ERP-suite glovia G2 wordt dankzij haar uitgebreide functionaliteit, gebruikt door meer dan 1000 bedrijven met complexe processen, van make-to-stock tot engineer-to-order. Ook ondernemingen met meerdere vestigingen worden door glovia G2 volledig ondersteund.
Voor meer info zie www.glovia.nl.

Contact

Dhr. Martin Soet – Sales & Marketing Director EMEA
(T)    040-2655355
(E)    [email protected]
(W)   www.glovia.nl  

Contacts


Martin Soet

Sales & Marketing Director
Glovia International
msoet*********** Reveal...
+31 (************ Reveal...

Subjects


IT