PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/bankospil-inde-i-en-sp%C3%A6ndende-udvikling-2773

Bankospil inde i en spændende udvikling

Press release May 10, 2006 Lifestyle

Idag spiller anslået 20.000 Grønlændere bingo eller banko i hver uge .

Pressefoto bingo trykte medier
Det kendte billede fra bankospil, hvor opråberen trækker numre op af en pose, og spillerne lægger mønter på en bankoplade er stadig i folks bevidsthed - men idag afvikles bingo og bankospil på en helt anden måde.

Idag udtrækker de fleste arrangører bankonumrene på en computer og her har Jørgensen Engros udviklet et proffesionelt program speciel for bingo og bankospil.

Programmet som hedder win bingo proff kan udtrække numre, gemme jack pot puljer - ligesom pladerne kan kontrolleres, blot ved at spillerne opgiver pladens nummer ved banko.

Denne nyudvikling betyder også, at mange unge idag har lyst at deltage i spillet, da alle disse nye muligheder, gør bankospillet spændende og underholdende.

Undersøgelser har vist, at spillerne kommer for at blive underholdt, i højere grad, en for at vinde penge. Samtidig er det social aspekt meget vigtigt for spillerne, da man her kan få den daglige eller ugentlige snak med sine bankovenner.

Denne sociale kontakt får man ikke ved at spille poker eller bingo på internettet, og derfor vil bankospil i forsamlingslokaler altid bestå - men - der kræves nye tiltag og ny tankegang fra arrangørernes side.

Bankospil er helt unik, da spillet har det sociale aspekt, hvor mennesker mødes, samtidig med at overskuddet fra spillene går til humanitære og almennyttige formål - typisk til foreningernes ungdomsarbejde.  En sjælden kombination, som det er meget vigtigt, at politikerne værner om.

Jørgensen Engros har startet en informationskampagne omkring banko nu og i fremtiden, og i den forbindelse er alle arrangører af bingo og bankospil på Grønland velkommen til at kontakte os og få inspiration.

Yderligere oplysninger på tlf. +45 97175599 eller www.jorgensen-engros.dk


Foto tekst:  Moderne bingo og bankocomputer - afløseren for posen og træbrikkerne.

Contacts


Subjects


Lifestyle