PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/arvostettu-muotoilupalkinto-innovatiivisista-keitti%C3%B6ist%C3%A4-20246
ad

Arvostettu muotoilupalkinto innovatiivisista keittiöistä

Press release May 12, 2015 HTH

HTH-keittiössä voit sekä kuunnella ääneltään laadukasta musiikkia että laittaa ruokaa. Sillä on nyt myös käytännöllinen keittiöelementti, joka antaa sekä lisää että pöytätilaa. Nämä kaksi uutuustuotetta on juuri palkittu arvostetulla kansainvälisellä Red Dot Award 2015 -muotoilupalkinnolla.

Red Dot pris for Sound ID

Kaksi HTH-tuotetta, SoundID ja WorktopID, ovat juuri saanut kansainvälisen Red Dot Award 2015 -muotoilupalkinnon. Palkinnon saajan valitsee arvovaltainen kansainvälinen tuomaristo niistä tuotteista, jotka ovat muotoilultaan ja innovaatioiltaan erityisluokkaa.  

”HTH:lla innovaatiot ja uudenlainen ajattelu ovat arkea, joten keittiöratkaisumme sopivat monin tavoin nykyisiin sisustustyyleihin ja elämäntapaan. Meidän filosofiamme mukaan keittiön on sopeuduttava ihmisten tarpeisiin eikä päinvastoin”, toteaa Tanskan Nobian hallintojohtaja Lars Bay-Smidt. Nobia omistaa mm. HTH-yhtiön.

Kaikki samassa

Vastapalkitut tuotteet ovat esimerkkejä juuri näistä periaatteista. WorktopID on erityisesti pienempiin suurkaupunkikeittiöihin suunniteltu elementti. Se on keittiökaappi, mutta ulos vedettäessä siitä saa lisää pöytätilaa - joko ruoanvalmistusta tai ruokailua varten.

”Kaupungistumisen myötä pienten keittiöiden kysyntä ja niihin kohdistuvat vaatimukset kasvavat. Monia keittiön toimintoja on nyt kyettävä "siirtämään pois tieltä" silloin kun niitä ei tarvita, jotta saataisiin lisää tilaa. Siksi olemme suunnitelleet useampia malleja, joissa keittiön tarvitsema pinta-ala on vain puolet entisestä,” sanoo Lars Bay-Smidt.

Keittiöstä kuuluu musiikkia!

SoundID on toinen Red Dot -palkinnon saaja. Se on ääniyksikkö, joka parantaa äänentoistoa keittiössä samalla kun se on kaunis design-elementti. SoundID:n asennuksen jälkeen keittiön huippulaatuista äänentoistoa voi säätää älypuhelimesta tai tabletista.

”Keittiöstä on tullut jälleen tila, jossa tehdään ruokaa ja läksyjä ja ollaan yhdessä suurimman osan aikaa päivästä, joko perheen kesken tai vieraiden kanssa. Se on monille kodin sydän; siksi elektroniikkakin sijoitetaan keittiöön, jotta siellä voisi kuunnella musiikkia, katsella TV:tä tai surffata netissä.” Näin Lars Bay-Smidt SoundID:n taustasta.

Kuvat lehdistön vapaaseen käyttöön:

HTH:n WorktopID ja SoundID ovat juuri saaneet kansainvälisen Red Dot Award 2015 -muotoilupalkinnon. Kuvassa WorktopID, joka tuo keittiöön sekä lisää kaappi- että pöytätilaa..

SoundID on esillä HTH:n myymälöissä. Myös se on palkittu Red Dot -muotoilupalkinnolla. Se on sekä keittiön äänentoistoa parantava että kaunis design-elementti.

Tietoa Red Dot Award -palkinnosta:

Red Dot Award 2015 -palkinnosta kilpaili 4928 tuotetta 56 maasta.

Red Dot –palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1954.

Red Dot Award on yksi maailman arvostetuimmista tuote- ja designpalkinnoista.

Palkinnon saajan valitsee ja sen jakaa kansainvälinen tuomaristo. Palkinnon perusteena on, että tuote erottuu joukosta muotoilunsa ja innovatiivisuutensa ansiosta.

Subjects


HTH
ad