PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/agoda-com-g%C3%A5r-sammen-med-singapore-airlines-for-at-tilbyde-kunder-utrolige-hoteltilbud-og-frequent-flyer-miles-17580
ad

Agoda.com går sammen med Singapore Airlines for at tilbyde kunder utrolige hoteltilbud og frequent flyer miles

Press release January 16, 2014 Partnerskab Hotel Agoda.com

Agoda.com, Asiens førende hjemmeside for hotelreservationer og en del af den Nasdaq-børsnoterede Priceline Group (Nasdaq:PCLN), har annonceret en forbedret partnerskabsaftale med Singapore Airlines, der vil give kunder øjeblikkelig adgang til Agoda.com’s verdensomspændende netværk af hoteller.

Agoda

Singapore, 15. januar 2014

Samarbejdet mellem Agoda.com og Singapore Airlines er et vigtigt skridt for de to virksomheder. Det forbedrede samarbejde gør, at Singapore Airlines fremover ikke kun vil tilbyde specielle kampagnetilbud til medlemmer af selskabets eget loyalitetsprogram, KrisFlyer, men derimod nu vil give alle Singapore Airlines kunder adgang til Agoda.com’s globale netværk af hoteller. Medlemmer af KrisFlyer vil desuden drage fordel af dette partnerskab ved at optjene KrisFlyer miles ved hver eneste hotelreservation der foretages via en specifikt tilpasset reservationsside på www.agoda.com/da-dk/singaporeair.

Som en særlig kampagne i februar vil KrisFlyer-medlemmer tjene dobbelt så mange miles på hver hotelreservation der foretages via den specielle reservationsside.

Agoda.com’s kommercielle direktør, Ernst Hemmer, siger om det nye samarbejde: ”Vi er meget begejstrede for at tilbyde Agoda.com’s globale hotelportfolio til kunder hos Singapore Airlines, der uden tvivl er en af verdens mest anerkendte brands og en af markedslederne i den globale luftfartsindustri. Vores mål er at gøre det nemt og umagen værd for Singapore Airlines kunder at optjene miles samtidig med, at de reserverer hoteller.”

#####

Om Agoda Company Pte Ltd:

Agoda Company Pte Ltd (Agoda.com) er en førende online hotelreservationsvirksomhed baseret i Asien, der specialiserer sig i at sikre de laveste hotelpriser. Agoda.com er en del af Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Agoda.com's netværk inkluderer mere end 360.000 hoteller over hele verden. Flere end 1.400 multinationale medarbejdere over hele verden leverer en førsteklasses-service, der på en unik måde kombinerer viden og lokale forbindelser for derved at levere de bedste hoteltilbud for både forretnings- og fritidsrejsende.

Derudover kan Agodas kunder optjene loyalitetsbonusser med Agodas Bonusprogram, der kan give yderligere rabatter og gratis overnatninger. Som medlem af Pacific Asia Travel Association (PATA) er Agoda.com's mål at promovere rejser ved at gøre dem mere prisoverkommelige og tilgængelige for flere personer. AGODA® er et registreret varemærke fra AGIP LLC, brugt under licens af Agoda Company Pte. Ltd.

Subjects


Partnerskab Hotel Agoda.com
ad