PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/adc-nordic-datamaxin-o-neil-mobiilitulostinten-pohjoismaiseksi-jakelijaksi-6279
ad

ADC Nordic Datamaxin O’Neil-mobiilitulostinten pohjoismaiseksi jakelijaksi.

Press release November 26, 2008 IT

Datamax/O’Neil:in kannettavien etiketti- ja kuittikirjoitinten tukkuroinnista pohjoismaissa vastaa ADC Nordic. Datamax/O’Neil tehostaa läsnäoloansa pohjoismaissa nimittäessään ADC Nordicin heidän auktorisoiduksi jakelukumppanikseen.

2TE Front Short

"Yhteistyö O'Neil:in kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota jälleenmyyjillemme korkealaatuisia tarra- ja kuittikirjoittimia" sanoo ADC Nordicin toimitusjohtaja Mikael Svensson innostuneesti. "Tämän myötä laitevalikoimamme kasvaa jälleen sarjalla laatutuotteita."

"ADC Nordicin keskittyessä vertikaalimarkkinaan, jossa myyntipotentiaali kannettaville tulostimelle on suurin, näemme yhteistyön mahdollisuudet tulevaisuudessa erinomaisiksi" toteaa Martin Broman, Datamax/O'Neilin pohjoismaiden myyntipäällikkö.

Kannettavia kuittitulostimia käytetään pääsääntöisesti yhdessä viivakoodilukijalla varustettujen käsitietokoneiden kanssa, joita ADC Nordicilla on laaja valikoima tarjonnassaan. Tällainen yhdistelmä mahdollistaa kenttätyöskentelyssä esimerkiksi maksusuorituksen vastaanottamisen asiakkaan luona. Tällöin saavutetaan säästöjä sekä ajankäytön, että hallinnon kuluissa.

ADC Nordic AB
ADC Nordic on pohjoismainen tukkuri POS- (Point Of Sale -kassalaitteille) sekä automaattisen tiedonkeruun laitteille (ADC = Automatic Data Capture). Tarjoamme, pohjoismaisille jälleenmyyjille, järjestelmätoimittajille, IT-konsulteille sekä muille, jotka toimittavat laitteita loppukäyttäjille, kassa- ja tiedonkeruulaitteita, niihin liittyviä huolto- ja tukitoimenpiteitä, ohjelmistotuotteita sekä tukea markkinointiin. 

www.adcnordic.com

Datamax/O´Neil
Datamax O'Neil on maailmanlaajuisesti toimiva valmistaja teollisuuden tulostimille ja tulostustarvikkeille. Valikoima kattaa pöytä- ja mobiilitulostimet sekä kuitti-, että etikettitulostukseen, tulostusohjelmat, tarrat, kuitit ja lipukkeet. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tulostimia;  kannettavia tulostimia, ajoneuvokäyttöön sopivia tulostimia, pienikokoisia toimistotulostimia sekä tulostimia keskiluokan teollisuustulostimista aina kehittyneisiin teollisuuden erikoistulostimiin. Valikoimasta löytyy tulostimia aivan peruskäyttöön, mutta myös malleja, jotka vastavat käyttäjien kovimpiin vaatimuksiin konfiguroinnin, liityntöjen ja sovellusten suhteen. Datamx O'Neil valmistaa myös tarroja ja lipukkeita sekä kuittimateriaalia kattamaan käyttäjien erilaiset tulostustarpeet.

Pääkonttori sijaitsee Orlandossa Yhdysvalloissa. Datamax O'Neilillä on asiakkaista pienistä valmistavista yrityksistä isoihin virastoihin ja monikansallisiin yrityksiin. Pääkonttorin sijaitessa Orlandossa tapahtuu kannettavien tulostinten suunnittelu ja valmistus Kalifornian Irvinessä sekä tulostusmateriaalien valmistus sekä Illinoisissa että Kaliforniassa. Yrityksen EMEA-alueen logistiikkakeskus on Valancessa, Ranskassa ja yrityksellä on myyntikonttoreita ympäri maailmaa.

www.datamaxcorp.com       www.oneilprinters.com

Contacts


Subjects


IT
ad