PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/25-korting-op-alle-vluchten-naar-ijsland-6254
ad

25% korting op alle vluchten naar IJsland!

Press release November 21, 2008 Tourism

De afgelopen weken zijn de IJslanders samen met veel Nederlanders getuige geweest van economische onrust en grote financiele onzekerheid. Toch is in deze moeilijke tijd de steun en vriendschap van de Nederlanders gevoeld .

Gisteren heeft het Internationaal Monetair Fonds toestemming gegeven voor een lening aan IJsland. Dit is een grote stap en een positieve wending voor IJsland.

Icelandair is een van de belangrijkste bedrijven van IJsland, welke het eiland al ruim 70 jaar met de rest van de wereld verbindt. Als blijk van waardering van de positieve steun van de Nederlanders ten opzicht van IJsland als vakantiebestemming geeft Icelandair 25% korting op alle vluchten vanaf Amsterdam naar IJsland.

De korting is geldig voor boekingen gemaakt van 22 tot en met 27 november voor reizen tot en met 31 maart.

Een aantrekkelijke wisselkoers maakt IJsland goedkoper dan ooit. Nu is de tijd om het land te bezoeken en te genieten van de natuurwonderen, de stad, de kunst en cultuur, het nachtleven en de gastvrijheid van de inwoners.

Zie hieronder een prijsvergelijking van een aantal producten in IJsland. Dit om u een idee te geven van het huidige prijsniveau ten opzichte van vorig jaar.

Contacts


Subjects


Tourism


ad