PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/100-000-lahjaa-k%C3%A4ytt%C3%A4jillemme-6268
ad

100 000 lahjaa käyttäjillemme!

Press release November 26, 2008 Lifestyle

PointShop, joka vastikään saavutti 2 miljoonan käyttäjän rajapyykin, on tällä viikolla lähettänyt matkaan lahjan nro. 100 000. PointShopissa vierailee joka päivä uusia käyttäjiä, tavoitteenaan ilmaisten lahjojen saaminen.

Fi

Vuoden 2006 lopussa tapahtuneen PointShop.dk-sivuston lanseerauksen jälkeen olemme toimittaneet valtavia määriä ilmaisia lahjoja shopistamme, ja vastikään yksi sivustomme uskollisista käyttäjistä lunastikin sadannentuhannennen ilmaisen lahjamme.

Lahjat rahoitetaan käyttäjien osallistumisilla eri kampanjoihin, näitä ovat esimerkiksi erilaiset kilpailut, kyselyt ja mainostajiemme tarjouksien hyödyntäminen. Käyttäjät ansaitsevat osallistumisesta pisteitä, jotka he voivat vuorostaan maksutta vaihtaa erilaisiin jännittäviin tuotteisiin shopissa. Näin ollen kaikki osalliset hyötyvät toiminnasta.

PointShop on monilla tavoin uraa uurtava palvelu. Kun PointShop lanseerattiin, se oli ensimmäinen laatuaan, ja suosio oli havaittavissa välittömästi. Tämän jälkeen julkaistuista kilpailevista sivustoista huolimatta PointShop on kyennyt säilyttämään suosionsa, sekä paikkansa verkon johtavana palkitsemissivustona - tämä kiitos korkean uskottavuuden, sivuston jatkuvan kehittämisen, monipuolisten pisteiden ansaitsemismahdollisuuksien, ja luonnollisesti ainutlaatuisen konseptin.

Käyttäjät ovat myös ilmaisseet tyytyväisyytensä PointShopin webshopista lunastamiinsa lahjoihin. Alla muutama esimerkki käyttäjiemme kommenteista:
"Todella upeat sivut ja laajat valikoimat tuotteita! Suosittelen ystäviile ja tutuille!"  -Tommi, Mäntästä
"Tää kyllä on loistava sivu! Kiva että tällänenki on kehitetty!! =D" -Niko, Muoniosta
"Hyvä keksintö! Kaikki hyötyy tästä. Hyvä että saa jotain ilmaiseksikin." -Jesse, Piikkiöstä

Osoitteessa http://www.pointshop.fi/kiitos voit nähdä monia tyytyväisiä käyttäjiämme eri maista, jotka kaikki ovat lunastaneet ilmaisia lahjoja PointShopissa.

Contacts


Subjects


Lifestyle
ad