PressPort logo
https://www.pressport.com/fo/news/pressreleases/ny-filmkonkurrence-ser-dagens-lys-p%C3%A5-f%C3%A6r%C3%B8erne-3305

Ny Filmkonkurrence ser dagens lys på Færøerne

Pressemeddelelse oktober 23, 2006 Multimedia

Kort&Godt er navnet på Skandinaviens største ide- og reklamefilmkonkurrence, som ønsker at færøske filmtalenter kan vise det øvrige Skandinavien hvad de duer til.

Kort&Godt blev i 2005 en gigantsucces i Danmark. Nu har konkurrencen vokseværk og invitere Skandinaviske filmfantaster indenfor til hvad der går hen og bliver, den største af sin slags i Skandinavien.

Det gælder kort fortalt om at finde på ideer til reklamefilm for udvalgte virksomheder. Ideerne kan man producere som reklamefilm eller storyboards eller blot indsende en tekstbeskrivelse af sin ide.
Deltager man i konkurrencen, dyster man om pengepræmier på over 100.000 danske kroner samt sponsorgaver til knap en million fra de deltagende virksomheder.

”Ambitionen er klar. Vi ønsker med Kort&Godt på Færøerne, at få de filmtalenterne frem i lyset så de kan vise hvad de duer til, ikke kun for andre landsmænd men for alle skandinaver. Vi ved fra blandt andet nordiske filmfestivaler at der gemmer sig masser af talent i Færøerne, som tænker tilpas skævt og skørt, hvilket er lige det vi leder efter. Vi ønsker at promovere de bedste og skøreste talenter så det larmer i Skandinavien, derfor vil vi også nominere hele 100 film som vil blive synlige på www.kortoggodt.info når filmene indsendes”, udtaler initiativtageren til Kort&Godt”, Tommy Duus

Kontakter


Emner


Multimedia