PressPort logo
https://www.pressport.com/fo/news/pressreleases/flensted-styrker-sushiproducenten-epa-foods-230

Flensted styrker sushiproducenten EPA FOODS

Pressemeddelelse september 1, 2003 Business

Fabrikant Ole Flensted er indtrådt som bestyrelsesformand i den  hurtigt voksende sushiproduktionsvirksomhed EPA FOODS i Greve

EPA FOODS leverer dagligt frisk sushi til samtlige danske dagligvarekæder og en række svenske kæder. I Norge bliver Norgesgruppens meny-kæde første kunde fra ultimo september. Virksomheden beskæftiger 25 medarbejdere.

EPA FOODS ønsker at bevare og udbygge sin position som førende leverandør af frisk sushi til dagligvarehandelen i Skandinavien. Ejerkredsen har fundet tidspunktet rigtigt til at udvide bestyrelsen for at sikre den fortsatte strategiske ekspansion.

Ole Flensted ejer Flensted-koncernen, som producerer kartoffelprodukter, frisk pasta og snittede grøntsager i Skovlund ved Ansager. Virksomheden beskæftiger 500 medarbejdere.

Det ventes at Ole Flensted, med sin årelange erfaring i fødevareproduktion og salg i flere europæiske lande, kan bidrage positivt til den fortsatte udvikling af virksomheden.

Bestyrelsen består yderligere af de tre ejere: kødeksportør Peter Tetzlaff, færøsk bosatte fiskeeksportør Einar Johansen og Anders P. Christensen som også er adm. direkør.

Kontakter


Emner


Business