PressPort logo
https://www.pressport.com/fo/news/pressreleases/f%C3%A6r%C3%B8ske-filmfolk-f%C3%A5r-atter-chancen-i-nordisk-filmkonkurrence-4426

Færøske filmfolk får atter chancen i Nordisk Filmkonkurrence

Pressemeddelelse oktober 8, 2007 Culture

Filmfolk og andre kreative har i årets første 9 måneder arbejdet hårdt for at færdiggøre film og projekter til Nordens største idé- og reklamefilmkonkurrence, Kort&Godt. Nu er tiden ved at løbe ud!

Faeroeerne kort1

Alvin og Rögvi er 2 færøske gutter som har valgt at deltage i Kort&Godt, ganske som 18 andre fra øgruppen har valgt. Forskellen er blot at Alvin og Rögvi gik videre og havde stor chance for at blive nomineret.

Alvin og Rögvi var med deres  reklamefilm for PhotoCare udvalgt til at være blandt de 3 bedste, men blev overhalet af nogle Nordmænd.


Kort&Godts Jury skal den 30/11 afgøre hvilke finalefilm der vil gå helt til tops og vinde 100.000 kr, men deadline nærmer sig...

"Jeg ved ikke rigtigt hvorfor vi deltager... For sjov og for at lære, og for at vinde selvfølgelig. Vores ambitioner er at forblive venner resten af livet, og gøre det som vi har lyst til. Vi har mange idéer til forskellige "shortmovies" og dokumentarfilm, som vi har planer om at lave i fremtiden, udover fortsat at deltage i Kort&Godt naturligvis, udtaler Alvin med et smil på læben.

Alvin og Rögvis deltager en sidste gang i håbet om at det bliver dem der kan bryste sig med hædder og ære.


Læs omkring konkurrencen på: hhtp://www.kortoggodt.info  


Billedtekst: Alvin og Rögvi er bagved kameraet og instruere skuespiller Petur Meinhard Ellebye Andersen

Kontakter


Emner


Culture