PressPort logo
https://www.pressport.com/fo/news/pressreleases/f%C3%A6r%C3%B8ske-filmfolk-blandt-de-allerbedste-i-nordisk-filmkonkurrence-3875

Færøske filmfolk blandt de allerbedste i Nordisk Filmkonkurrence

Pressemeddelelse april 12, 2007 Multimedia

Filmfolk og andre kreative har i årets første 3 måneder arbejdet hårdt for at færdiggøre film og projekter til Nordens største idé- og reklamefilmkonkurrence, Kort&Godt

Faeroeerne kort1
Alvin og Rögvi er 2 færøske gutter som har valgt at deltage i Kort&Godt, ganske som 8 andre fra øgruppen har valgt. Forskellen er blot at Alvin og Rögvi er gået videre og har store chancer for at blive nomineret.

Alvin og Rögvi er med deres reklamefilm for PhotoCare blevet udvalgt til at være blandt de 3 bedste, hvoraf en nomineres. Kort&Godts Jury skal afgøre hvilken af de 3 film der skal have chancen for at kunne gå helt til tops og vinde 100.000 kr.

”Jeg ved ikke rigtigt hvorfor vi deltager... For sjov og for at lære, og for at vinde selvfølgelig. Vores ambitioner er at forblive venner resten af livet, og gøre det som vi har lyst til. Vi har mange idéer til forskellige "shortmovies" og dokumentarfilm, som vi har planer om at lave i fremtiden, udover fortsat at deltage i Kort&Godt naturligvis, udtaler Alvin med et smil på læben.

Bliver Alvin og Rögvis film nomineret, vises den fra mandag den 16/4 2007, på Kort&Godts hjemmeside. Her forventer Kort&Godt at 10.000 besøgende vil kigge forbi og se de nominerede reklamefilm og idéoplæg. Man kan fra på mandag og en måned frem stemme på filmene. De film der får flest stemmer kommer i finalen. Læs mere om Kort&Godt på www.kortoggodt.info og følg Alvin og Rögvis videre færd.


Billedtekst: Alvin og Rögvi er bagved kameraet og instruere skuespiller Petur Meinhard Ellebye Andersen

Ønskes der kontakt til de 2 deltagere kan kontaktoplysninger erhverves vd kontakt til Kort&Godt

Kontakter


Emner


Multimedia