PressPort logo
https://www.pressport.com/fo/news/pressreleases/bankospil-inde-i-en-sp%C3%A6ndende-udvikling-2771

Bankospil inde i en spændende udvikling

Pressemeddelelse maj 9, 2006 Lifestyle

Idag spiller anslået 300.000 danskere bingo eller banko i hver uge .

Pressefoto bingo web
Det kendte billede fra bankospil, hvor opråberen trækker numre op af en pose, og spillerne lægger mønter på en bankoplade er stadig i folks bevidsthed - men idag afvikles bingo og bankospil på en helt anden måde.

Idag udtrækker de fleste arrangører bankonumrene på en computer og her har Jørgensen Engros udviklet et proffesionelt program speciel for bingo og bankospil.

Programmet som hedder win bingo proff kan udtrække numre, gemme jack pot puljer - ligesom pladerne kan kontrolleres, blot ved at spillerne opgiver pladens nummer ved banko.

Denne nyudvikling betyder også, at mange unge idag har lyst at deltage i spillet, da alle disse nye muligheder, gør bankospillet spændende og underholdende.

Undersøgelser har vist, at spillerne kommer for at blive underholdt, i højere grad, en for at vinde penge. Samtidig er det social aspekt meget vigtigt for spillerne, da man her kan få den daglige eller ugentlige snak med sine bankovenner.

Denne sociale kontakt får man ikke ved at spille poker eller bingo på internettet, og derfor vil bankospil i forsamlingslokaler altid bestå - men - der kræves nye tiltag og ny tankegang fra arrangørernes side.

Bankospil er helt unik, da spillet har det sociale aspekt, hvor mennesker mødes, samtidig med at overskuddet fra spillene går til humanitære og almennyttige formål - typisk til foreningernes ungdomsarbejde.  En sjælden kombination, som det er meget vigtigt, at politikerne værner om.

Jørgensen Engros har startet en informationskampagne omkring banko nu og i fremtiden, og arrangører af bingo og bankospil kan gratis få besøg af en af virksomhedens erfarne bankokonsulenter.

Yderligere oplysninger hos Kari Hentze tlf. 210 386 eller www.jorgensen-engros.dk

Kontakter


Emner


Lifestyle