PressPort logo
https://www.pressport.com/es/news/pressreleases/v%C3%A6r-sikker-n%C3%A5r-du-tager-p%C3%A5-ferie-10778

Vær sikker når du tager på ferie

Prensa julio 23, 2010 IT

Sommeren er over os og for mange af os betyder det nye oplevelser og spændende destinationer. Kigger man i lufthavnen vil man se at ud over badetøjet og solbrillerne, har vi ofte den bærbare PC med under armen, når vi rejser. Det er næsten blevet en umulig tanke at holde ferie uden at kunne komme på nettet. På langt de fleste feriesteder kan man i dag benytte sig af trådløs internet adgang. De færeste af os tænker dog på at det øger risikoen for at få virus eller blive angrebet af hackere. Ved at følge nogle få sikkerhedsregler kan man imidlertid gøre den bærbare mindre udsat.

Det er ofte når man benytter de trådløse netværk, at det går galt. Logger du på et usikret netværk, kan personer med det rette udstyr følge dine aktiviteter, afkode dit password og måske lense din bankkonto. Den anden risikofaktor er, at der typisk er flere personer end normalt, der benytter den bærbare PC, som er med på turen. Familie, venner, folk du rejser sammen med, eller som du møder, får måske lov til at låne din PC. Det betyder, at du ikke har kontrol med, hvilke hjemmesider de besøger, og hvad disse sider indeholder.

MYSecurityCenter´s danske sikkerheds ekspert, Rune Skov, opstiller her 5 genveje til en sikker ferie:

Med nogle simple sikkerhedsregler kan du dog nedsætte risikoen for at skulle bruge ferien på problemer, i stedet for at nyde en is på stranden eller en kold drink på den nærmeste fortovscafé, så du får en behagelig og virus fri ferie.......men den bærbare under armen:

1. Giv ikke dit kodeord til din computer til andre. Opret i stedet en midlertidig gæstekonto med begrænsede rettigheder, hvis andre skal bruge din computer i løbet af sommeren.

2. Opbevar aldrig kodeord og brugernavne på eller sammen med din computer.

3. Tag backup af de vigtigste filer og billeder, og gem dem online. Når du vælger antivirusprogrammer og anden software til at sikre dig på internettet, så gå efter software med onlinebackup, så du er sikret mod at miste vigtige filer.

4. Hold dig til sikre netværk – det vil sige netværk, hvis indehaver du kender. Det kan være fristende at benytte trådløse netværk, der ikke kræver kodeord, men her kan enhver med det rigtige software se alt, hvad du foretager dig online.

5. Tjek, at dit sikkerhedssoftware, er opdateret og effektiv. Den skal indeholde anti-virus, anti-spam, firewall og anti-phishing. Hvis du ikke har noget så få det installeret.

Læs mere om internetsikkerhed og antivirus på http//:blog.mysecuritycenter.dk

MySecurityCenter  – Er firmaet bag så store succeer og prisvindende software, firmaer og koncepter som MYInternetSecurity, MYFreeAntivirus, MYOnlineBackup, MYPCTuneUp, MYVIP Service & Support, MYTheftProtection, MYSecureUSB, MYSecureMail, MYPCSupport,  www.MYSecurityCenter.com, www.MYFreeAntivirus.com, www.MYTheftProtection.com, www.MYSecureMail.com, www.FREEMemorystick.com, www.MYPCSupport.com, www.MYPCStarterkit.com, www.MYMacStarterkit.com, www.MYMobileStarterkit.com, www.MYMobileSecurity.com og www.MYSecureMobile.com. Moderfirmaet er grundlagt i 2004 og bag står faktisk en række danske iværksættere. Firmaet er idag stadig i stor grad ledet og drevet af danskere og har et bredt distributionsnet i Danmark, både offline og online.

MYSecurityCenters mission er at bliver verdens største leverandør at PC, Internet og Mobil sikkerheds produkter til den private forbruger. Hos MySecurityCenter kan du altid finde de bedste priser og det mest komplette produkt udbud på markedet.

Læs mere om MYSecurityCenter´s prisvindende sikkerhedsprodukter på www.MYSecurityCenter.com eller hent gratis den nye MYFreeAntivirus på www.MYFreeAntivirus.dk

Pressekontakt: Jane Naundrup, E-mail: [email protected]

Contactos


Temas


IT