PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/wi-bike-el-cykel-med-unik-teknologi-og-elegant-italiensk-design-22836

Wi-Bike el-cykel med unik teknologi og elegant italiensk design

Pressemeddelelse august 22, 2016 Vespa El-cykel

Piaggios nye el-cykel fører Vespa’ens livsstil videre

1132 1

Nu lanceres den nye Wi-Bike fra Piaggio – skaberen af Vespa-scooteren – i Danmark. En unik og anderledes el-cykel med flere hidtil usete fordele, bl.a. GPS-system og smart-phone-styret alarm, der automatisk sender en besked over GSM-mobilnettet ved tyveriforsøg og viser el-cyklens position. Plus et træningsprogram, designet til sund og varieret kørsel på el-cykel.

Wi-Bikes kraftige motor på 250W sørger for behagelig hastighed i alle former for terræn. Rækkevidden er 60-120 km på en opladning af batteriet, der klares på 3,5 timer. Cyklens 400 Wh Li-Ion batteri garanterer høj driftssikkerhed og er helt vandtæt.

Elegant italiensk design
Designet af Wi-Bike bygger videre på den livsstil og elegance, der har været kendt fra Piaggio’s ikoniske Vespa-scootere op gennem 1960’erne og 70’erne. El-cyklen er bygget næsten 100% af aluminium med motor, gearkasse og batterier diskret integreret.

Displayet på instrumentbrættet fungerer som en elektronisk nøgle, så el-cyklen ikke kan bruges, når man tager det med sig. En USB-port gør det nemt at oplade smartphone

Automatgear med max. komfort
Kørslen er især behagelig, fordi Wi-Bike har remtræk kombineret med et avanceret trinløst automatgear. Elektronikkens tre indstillinger: Standard, hvor el-motoren udvikler mere energi i takt med, at man selv træder hårdere igennem. City, som giver ekstra kraft ved hver start, så man er med fremme i trafikken. Og Hill til et ekstra ’skub’ op ad bakke – og mindre på flade strækninger eller hvis det går nedad. Indstillingerne kan finjusteres, så man får den bedste udnyttelse af batteriet under kørslen.

Som en ekstra sikkerhed har el-cyklen kraftige hydrauliske bremser med skiver både for og bag. Ønsker man at følge et bestemt træningsprogram, er det muligt at koble en pulsmåler på, så man kan holde sig under en bestemt max-puls og lade Wi-Bike klare resten.

Yderligere information samt nærmeste forhandler på tlf 97 74 07 33 og www.tmp.dk

Emner


Vespa El-cykel