PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/vvs-direkt%C3%B8r-giver-120-000-kroner-til-julem%C3%A6rkehjem-i-roskilde-24750

VVS-direktør giver 120.000 kroner til julemærkehjem i Roskilde

Pressemeddelelse august 22, 2018 Julemærkehjemmet Liljeborg Jesper leen jensen John Jensen VVS Henrik Hougaard Bøtkjær Privat donation

Ejer og administrerende direktør i John Jensen VVS Jesper Leen Jensen fordobler fødselsindsamling og donerer 120.000 kroner til Julemærkehjemmet Liljeborg

 VVS-direktør donerer 120.000 kroner til julemærkehjem
Adm. direktør Jesper Leen Jensen (tv) fra John Jensen VVS i Hedehusene overrækker kvittering for overførsel af 120.000 kroner til forstander Henrik Hougaard Bøtkjær fra Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.

Som et symbolsk tegn på det fornyede livsmod børn bibringes gennem ophold på et julemærkehjem, brød solen igennem skydækket, da Jesper Leen Jensen – ejer og administrerende direktør i John Jensen VVS – forleden overførte en privat donation på 120.000 kroner til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.

- Vi er dybt taknemmelige over denne fantastiske donation, og vi kniber os selv i armen, for vi har brug for hjælp og støtte i vores arbejde med at give børnene et nyt afsæt til et godt liv som børn, konstaterede forstander Henrik Hougaard Bøtkjær fra Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde, der blev indviet i januar og årligt hjælper 240 børn til at få et bedre liv.

Fødselsdagspenge

De mange penge er resultatet af en indsamling i anledning af Jespers 50 års fødselsdag i juni, hvor Jesper med lovning om personligt at fordoble det indsamlede beløb frabad sig gaver til fordel for penge indsat på en særlig gavekonto til Julemærkehjemmet Liljeborg.

- Og opbakningen var overvældende stor. Rigtig mange gæster, virksomheder og medarbejdere valgte at følge min opfordring. Blandt andet bidrog svendeklubben i John Jensen VVS med et stort beløb på 10.000 kroner og i alt blev der indsamlet 60.000 kroner, konstaterer Jesper Leen Jensen. 

Sunde værdier til inspiration

- På den baggrund skal lyde en stor tak til alle jer, der erstattede min fødselsdagsgave med bidrag til Julemærkehjemmet Liljeborg, og jeg har som lovet med glæde fordoblet beløbet.

- Jeg er stolt over sammen med jer at støtte det gode formål og de værdier, som udgør grundlaget for både Julemærkefondens virke og dagligdagen i John Jensen VVS, og det er mit håb, at jeg med denne donation kan inspirere andre til at gøre det samme.

Kontakter


Jesper Leen Jensen

Ejer og administrerende direktør
John Jensen VVS A/S
jlj@j******** Vis...
20760**** Vis...

Emner


Julemærkehjemmet Liljeborg Jesper leen jensen John Jensen VVS Henrik Hougaard Bøtkjær Privat donation


 VVS-direktør donerer 120.000 kroner til julemærkehjem
Adm. direktør Jesper Leen Jensen (tv) fra John Jensen VVS i Hedehusene overrækker kvittering for overførsel af 120.000 kroner til forstander Henrik Hougaard Bøtkjær fra Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.
Hent | 1,6 MB | 1964 x 1389 | .JPG

VVS direktør giver 120.000 kroner til Julemærkehjem
- Man bliver glad af et besøg på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde, der præges af ekstremt dedikeret og omsorgsfuldt personale omgivet af børn, der efter en svær start på livet ser ud til at stortrives, konstaterer adm. direktør og ejer Jesper Leen Jensen, der har doneret 120.000 kroner til julemærkehjemmet. På billedet optaget foran Liljeborgs hovedbygning ses fra Henrik Hougaard Bøtkjær (th) og Jesper Leen Jensen (tv) sammen med William, Osman, Mathilde og Frederik.
Hent | 2,44 MB | 1728 x 2592 | .JPG

VVS-direktør donerer 120.000 kroner til julemærkehjem
- Man bliver glad af et besøg på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde, der præges af ekstremt dedikeret og omsorgsfuldt personale omgivet af børn, der efter en svær start på livet ser ud til at stortrives, konstaterer adm. direktør og ejer Jesper Leen Jensen, der har doneret 120.000 kroner til julemærkehjemmet. På billedet optaget foran Liljeborgs hovedbygning ses fra Henrik Hougaard Bøtkjær (tv) og Jesper Leen Jensen (tv) sammen med William, Osman, Mathilde og Frederik.
Hent | 3 MB | 1927 x 2682 | .JPG

Zip og hent alle filer