PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/vi-startet-i-sverige-og-n%C3%A5-er-det-norges-tur-probana-er-et-selskap-i-rivende-fart-17904

Vi startet i Sverige og nå er det Norges tur, Probana er et selskap I rivende fart.

Pressemeddelelse marts 26, 2014 Probana Business School Norden Mini Udvidelse

- Probana Business School starter Mini MBA utdanningen I Norge

PROBANA Mini MBA Berlinkse

Etter mange år med stor suksess på det danske markedet velger selskapet nå å utvide sin Mini MBA utdanning til Norge.

Etter mer enn 20 år på det danske markedet , hvor Probana Business School har opplevd stor anerkjennelse og suksess er det nå tur for Norge . Selskapet ser et stort potensialet i Norge og de norske selskaper , som raskt har rystet finanskrisen av seg. I en verden der økt konkurranse betyr mer og mer , vil Probana hjelpe med å gi medarbeidere, ledere, direktører og andre sjefer med de nødvendige verktøy og opplæring så man kan klare fremtidens globale konkurranse

Med en mini - MBA-utdanning fra Probana , får bedriftene oppkvalifisering sine ansatte gjennom ulike områder innenfor ledelse. Utdanningen omfatter seks moduler, inkludert: personalledelse og psykologi, endringsledelse, forretningsutvikling og strategi som vil gi deltakerne en enorm kompetanseheving . Det er Probanas mål at kursdeltakerne får utvidet sin horisont , utvikle sine ferdigheter og spre sitt nettverk . Utdanningen gjennomføres i samarbeid med landets beste lærere fra de høyere akademiske utdannelser og toppen av norsk næringsliv , noe som gir utdanning et toppnivå .

Probana vil bruke sine mange års erfaring i Mini MBA utdanningen til å hjelpe norske bedrifter til å fortsette den positive trenden og utviklingen. Selskapet har i det danske markedet bygget opp en solid erfaring, og de har trent mer enn 4500 ledere , direktører og ledende ansatte fra de største danske selskapene. Selskaper som Nordea , Novo Nordisk, AP Moller Maersk , Carlsberg , Danfoss , Coloplast og Vestas .

Probana vet at norske bedrifter vil ha stor nytte av utdanningen, og det vil gi dem noen unike verktøy i strategi, organisasjon, informasjonshåndtering og markedsforståelse. Man vil kunne følge Mini MBA-utdanningen i Oslo, Bergen og Stavanger, med start fra mai, august eller oktober i 2014.

For mer informasjon:

Ta kontakt med Probana Business School +47 21 08 48 86 eller via e-post : [email protected]

 

Emner


Probana Business School Norden Mini Udvidelse