PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/vi-startet-i-sverige-og-n%C3%A5-er-det-norges-tur-probana-er-et-selskap-i-rivende-fart-18031

Vi startet i Sverige og nå er det Norges tur, Probana er et selskap I rivende fart.

Pressemeddelelse april 29, 2014 Probana Mini MBA Probana Business School Norge

- Probana Business School starter Mini MBA utdanningen I Norge

Linkedin norge

Etter mange år med stor suksess på det danske markedet velger selskapet nå å utvide sin Mini MBA utdanning til Norge.

Etter mer enn 20 år på det danske markedet, hvor Probana Business School har opplevd stor anerkjennelse og suksess er det nå tur for Norge. Selskapet ser et stort potensialet i Norge og de norske selskaper, som raskt har rystet finanskrisen av seg. I en verden der økt konkurranse betyr mer og mer, vil Probana hjelpe med å gi medarbeidere, ledere, direktører og andre sjefer med de nødvendige verktøy og opplæring så man kan klare fremtidens globale konkurranse.

Med en mini - MBA-utdanning fra Probana, får bedriftene oppkvalifisering sine ansatte gjennom ulike områder innenfor ledelse.

Utdanningen omfatter seks moduler, inkludert: personalledelse og psykologi, endringsledelse, forretningsutvikling og strategi som vil gi deltakerne en enorm kompetanseheving.

Det er Probanas mål at kursdeltakerne får utvidet sin horisont , utvikle sine ferdigheter og spre sitt nettverk . Utdanningen gjennomføres i samarbeid med landets beste lærere fra de høyere akademiske utdannelser og toppen av norsk næringsliv , noe som gir utdanning et toppnivå .

Probana vil bruke sine mange års erfaring i Mini MBA utdanningen til å hjelpe norske bedrifter til å fortsette den positive trenden og utviklingen. Selskapet har i det danske markedet bygget opp en solid erfaring, og de har trent mer enn 4500 ledere , direktører og ledende ansatte fra de største danske selskapene. Selskaper somNordea , Novo Nordisk, AP Moller Maersk , Carlsberg , Danfoss , Coloplast og Vestas.

Probana vet at norske bedrifter vil ha stor nytte av utdanningen, og det vil gi dem noen unike verktøy i strategi, organisasjon, informasjonshåndtering og markedsforståelse. Man vil kunne følge Mini MBA-utdanningen i Oslo, Bergen og Stavanger, med start fra mai, august eller oktober i 2014.

For mer informasjon: Ta kontakt med Probana Business School +47 21 08 48 86 eller via e-post : [email protected]

Registrer deg i dag på telefon +47 21 08 48 86, eller på mail [email protected] og du vil få et unikt tilbud på Probanas Mini MBA. Den samlede prisen for hele utdannelsen blir da 31.250 NOK, noe som gir rabatt på 18.750 NOK. 

Besøk Probanas hjemmeside: http://www.probana.com/dip_oslo.asp

 

Emner


Probana Mini MBA Probana Business School Norge