PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/verdensmesterskaber-i-hip-hop-break-dance-electric-boogie-24011

Verdensmesterskaber i Hip Hop - Break Dance - Electric Boogie.

Pressemeddelelse oktober 13, 2017 HIP HOP/BATTLE/ELECTRICBOOGIE/BREAKDANCE

De Danske Danseskoler ligger op til et af de største arrangementer i Danmark inden for dans.

Billede bagtæppe Hip Hop 16

De Danske Danseskoler ligger op til et af de største arrangementer i Danmark inden for dans, Verdensmesterskaberne i Hip Hop 2017. Arrangementet bliver afviklet i Brøndbyhallen i dagene fra den 17/10 – 21/10 2017.

Ikke færre end 29 lande deltager, det er det internationale forbund IDO, Internationale Dance Organisation, som i år har overdraget dette VM til Danmark. 3.000 dansere er tilmeldt og skal på gulvet i Brøndbyhallen. Turneringen løber over 5 dage med dans i op til 11 timer hver dag.

9 dommere er udtaget til at dømme Verdensmesterskaber, de kommer fra England, Macadonien, Slovenien, Tyskland, Moldova, Polen, Syd Afrika, Rusland, samt Danmark. Der venter dem 5 hårde dage og mere end 60 timers dans.

Danmark stiller med den absolutte stærkeste opstilling, danserne er udtaget efter den danske rangliste, som der i DDD er 3 af i løbet af sæsonen. Der er store forventninger til de danske dansere, som tidligere har hentet flere verdensmesterskaber til Danmark, i netop Hip Hop solo, duo og formation.

Det bliver 5 forrygende dage, hvor DDD forventer 7 – 8.000 igennem døren. Foruden Hip Hop afvikles Verdensmesterskaberne i Electric Boogie samt Break Dance.

Fredag eftermiddag er der Hip Hop Battle, som plejer at trække mange mennesker, her vil være en fantastisk stemning, når der battles.

Verdensmesterskaberne ligger i Efterårsferien, så der bliver rig lejlighed for familier, med børn til at komme og se verdens bedste dansere.

Yderligere informationer: http://worldhiphopcopenhagen.dk/

Henning Christensen mobil 40329034   mail: [email protected]

For yderligere information, kontakt venligst:
De Danske Danseskoler - www.dedanskedanseskoler.dk - Formand Henning Christensen - [email protected] - +4548265650

Kontakter


Emner


HIP HOP/BATTLE/ELECTRICBOOGIE/BREAKDANCE