PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/vedstaarup-teglv%C3%A6rk-s%C3%A6lger-nu-egne-produkter-som-str%C3%B8jer-tegl-10539

Vedstaarup Teglværk sælger nu egne produkter som Strøjer Tegl

Pressemeddelelse juli 1, 2010 Erhverv

Strøjer Tegl bliver en ny og stærk medspiller på det danske tegl-marked

Vedstaarup 41

Salget af produkter fra Strøjer Tegl vil blive varetaget direkte af Vedstaarup Teglværk A/S, idet teglværket samtidig har besluttet at opsige sin deltagelse i Egernsund Tegl a.m.b.a. Dermed vil al salg og markedsføring af hele det brede sortiment af kvalitets-mursten samt virksomhedens unikke, håndstrøgne terracotta-klinker til gulve i fremtiden foregå fra Vedstaarup Teglværk ved Assens.

De kendte kvalitets-produkter fra Vedstaarup Teglværk vil i fremtiden blive solgt under navnet Strøjer Tegl. Navnet er med til at understrege den lokale tilknytning, idet teglværket har tilhørt samme familie i over 150 år. Jørgen og Karen Strøjer er således femte generation på teglværket – og sjette generation står klar i kulissen.

- Vi har været en del af Egernsund Tegl i 20 år og det har vi været glade for. Nedgangen i byggeriet betyder dog, at branchen lige nu står over for store udfordringer. Udfordringer, som vi mener, vi bedst kan håndtere, hvis vi selv har den direkte kontakt med markedet og dermed bedre kan opfylde vore kunders ønsker og behov, siger direktør Jørgen Strøjer.

- Selvom vi vil være medlem af Egernsund Tegl i en periode endnu, vil vi nu gå i gang med opbygningen af vor egen salgsorganisation. Vi forventer at være på plads hermed snarest, så vi kan komme i gang med at servicere vore kunder bedst muligt. Vi glæder os også til at kunne præsentere Strøjer Tegl i vores flotte udstillingshal sammen med Strøjer Samlingens unikke bilsamling, fortsætter Jørgen Strøjer

Yderligere oplysninger hos Jørgen Strøjer på telefon 6479 1399.

Vedstaarup Teglværk A/S, der har ca. 30 ansatte, er en del af Vedstaarup Gruppen, som desuden består af Vedstaarup Lerfabrik A/S samt Vedstaarup Bilmuseum A/S (Strøjer Samlingen). Alle firmaer i gruppen ejes af familien Strøjer Hansen og har adresse i den lille by Turup lidt uden for Assens. Du kan læse mere om firmaerne og familien på www.vedstaarup.dk.   

Kontakter


Emner


Erhverv