PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/utbildning-och-utveckling-skapar-konkurrensm%C3%A4ssiga-f%C3%B6rdelar-16618

Utbildning och utveckling skapar konkurrensmässiga fördelar

Pressemeddelelse august 30, 2013 Education

Förändring sägs vara det enda konstanta i verksamheter. Globaliseringen av danska verksamheter kräver att medarbetare i allt högre grad utvisar flexibilitet och anpassningsförmåga PROBANA Business School tillmötesgår verksamheternas krav om flexibilitet genom att erbjuda en utbildningsform som är oberoende av tid och rum.

Logo til pressemeddelelser

En verksamhets förmåga att attrahera, utveckla och vidhålla talang är en av de största konkurrensmässiga fördelarna. Fokus på utveckling och utbildning har en stor tilldragningskraft hos den talangfulla medarbetaren som är nödvändiga för att upprätthålla en hög nivå av flexibilitet och innovation. Allt fler verksamheter tar avstånd från den passiva inlärningwn och går mot en mer aktiv inlärningsprocess som kopplas samman med verksamhetens generella strategi.


Utbildning och utveckling av medarbetarnas kompetenser är värdeskapande och nödvändig om de svenska verksamheterna ska klara sig i den globala ekonomin. HR-området har därför fått en mer strategisk roll då talent management och utbildning måste kopplas samman med verksamhetens generella strategier. Human Resource Development (HRD) måste förhålla sig till förändringar utanför verksamheten då den globala konkurrensen ställer krav på de danska verksamheternas anpassningsförmåga.  

 

PROBANA Business School är det naturliga valet när en verksamhet ska utveckla sina medarbetare. Blended Learning ger med sin sin kombination av E-learning och kursdagar den flexibilitet som är nödvändig i en hektisk vardag.

Emner


Education