PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ung-digital-spydspids-til-bjerg-arkitektur-a-s-11813

Ung digital spydspids til bjerg arkitektur a/s

Pressemeddelelse april 12, 2011 Byggeri

bjerg arkitektur a/s ansætter bygningskonstruktør Martin Romby Larsen som BIM-manager (26 år) med ansvar for at implementere nye BIM-teknologier og videreudvikle firmaets digitale platforme i Danmark og Polen

Martin RombyLarsen til bjerg arkitektur a/s
Bygningskonstruktør Martin Romby Larsen er ansat hos bjerg arkitektur a/s som BIM-manager med ansvar for at videreudvikle virksomhedens digitale platforme i Danmark og Polen.

Byggeri og teknologi har altid tiltrukket Martin Romby Larsen, og der var ingen vaklen, da Martin Romby Larsen efter Folkeskolen valgte det tekniske gymnasium i Holstebro og blev en af landets første studenter med byggeri og energi som højniveaufag.

Straks efter eksamen fra UCN i 2009 – og sideløbende med freelancearbejde som ’revit supporter’, projekterende rådgiver og instruktørjob hos Autodesk - blev Martin Romby Larsen ansat på UCN som timelærer ved konstruktøruddannelsen og snart efter tillige som autoriseret autodesk instruktør ved UCN’s bredt udbudte kurser i ’Revit Architecture’.

I starten af 2010 kunne Martin Romby Larsen føje jobbet som Beta tester hos Autodesk til cv’et, og i november sidste år blev han – blandt andet som projektkonsulent på Musikkens Hus i Aalborg - koblet på opbygningen af UCN’s nye Center for Byggeri og Business som specialist i BIM teknologier.

Med ansættelse som BIM-manager hos bjerg arkitektur fortsætter Martin Romby Larsen målrettet ud af spydspidsens røde tråd med ansvar for at implementere nye BIM-teknologier og videreudvikle virksomhedens digitale platforme, og den første opgave bliver at løfte arkitektfirmaets polske tegnestue i Warszawa op i ’danske’ digitale omdrejninger.

Kontakter


Kjeld Bjerg

Administrerende direktør, arkitekt MAA
Bjerg Arkitektur A/S
kjeld********* Vis...
98 92****** Vis...

Emner


Byggeri


Martin RombyLarsen til bjerg arkitektur a/s
Bygningskonstruktør Martin Romby Larsen er ansat hos bjerg arkitektur a/s som BIM-manager med ansvar for at videreudvikle virksomhedens digitale platforme i Danmark og Polen.
Hent | 0,03 MB | 539 x 487 | .jpg

Zip og hent alle filer