PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/tidligere-kun-danmark-nu-den-mest-ledende-lederutdanning-17871

Tidligere kun Danmark, nu den mest ledende lederutdanning

Pressemeddelelse marts 20, 2014 Mini MBA Norden Probana

Danmarks største lederutdanning, Probana Business Schools Mini - MBA starter nå i både Norge og Sverige.

100x1

Siden utdanningsinstitusjonen for første gang introduserte Mini – MBA for danskene, opplevde programmet stor suksess i dansk næringsliv . Mini - MBA-programmet satte i sin tid en ny standard på trening og videreutdanning, og har siden årlig trent mer enn 3000 ledere og forretningsfolk.

Nøkkelen til suksess, skyldes i hovedsak PROBANAs måte å tenke på når det gjelder utdanning. Mini - MBA er å sette deltakeren i stand til å få en travel jobb og efterutdanning til å gå opp i en høyere enhet med fleksibel e-læring. Dermed har deltakerne anledning til å studere når og hvor det kunne passe. I tillegg kommer det attraktivt faktum at over bare otte-ti måneders periode kan man oppnå et unikt managementutdanning, " Mini MBA " som gir deltakeren et massivt forretningsmessig løft.

Popularitet og suksess, som Mini - MBA -programmet har resultert i Danmark betyr at Probana nå harbesluttet å innføre Mini - MBA på det norske og svenske markedet.

Probana har derfor utarbeidet hhv . Norske og svenske Mini - MBA i samarbeid med de to landenes ledende fagfolk , eksperter og anerkjente foredragsholdere og forelesere fra høyere utdanninger.

Det er også her at studenten bedre forstår de viktigste forvaltningsområdene som inkluderer strategi, organisasjon, informasjonshåndtering og markedsforståelse, forbedrer og styrker deltakernes karriere og forretningsmessige resultater gjennom det oppnådde kompetansenivå.

Den norske og svenske Mini - MBA vil også være forbundet med en rekke spennende konferansedager med landenes mest dyktige MBA undervisere og kjente forretningsfolk.

Probana Business School har høye forventninger til de to nye markeder , og de spår en gyllen fremtid på grunnlag av det allerede imponerende antall tilmeldte deltakere.

Skulle du være interessert i å lære mer om den norske Mini MBA eller Probana , les mer her : http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Den neste oppstart av Mini - MBA oppstart begynner hhv . :

30. april 2014 i Danmark

22th mars 2014 i Sverige

5 mai 2014 i Norge

Emner


Mini MBA Norden Probana




Zip og hent alle filer