PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/tidigare-danmarks-och-nu-sveriges-ledande-ledarskapsutbildning-18156
ad

Tidigare Danmarks och nu Sveriges ledande ledarskapsutbildning

Pressemeddelelse maj 23, 2014 Mini MBA Probana Business School Probana Sverige

Enligt World Economic Forum har både USA och Europa behov av 70 miljoner talanger innan år 2030 om de ska kunna upprätthålla sin status. Tyvärr nedprioriteras många HR-avdelningar, eftersom att ekonomi och marknadsföring anses ha ett större förtjänstvärde.

Shutterstock 81556762

I vissa fall kanske självförvållat eftersom att HR-avdelningarna uppfattar sin roll som administrativ istället för att vara talangutvecklande.

På Probana erbjuder vi en Mini MBA utbildning som är anpassad till det svenska näringslivets fullspäckade vardag. Utbildningen är baserad på E-Learning och pågår under 10 månader. Mini MBA ’en ger dig inblick i bland annat strategi, organisering, ledarskap och marknadsförståelse.

Utbildningen riktar sig till som vill ha större insikt i de viktigaste management-områdena och behärska och integrera dessa kunskaper i din organisation. Utbildningen är utarbetad i nära samarbete med både den akademiska världen och näringslivet. Mini MBA’en kännetecknas av teoretiskt material av hög kvalité och praktisk förståelse.

Vid anmälan kommer du att ta emot användarnamn och lösenord som ger dig tillgång till den internetbaserade utbildningsplattformen. Här finner du kursmaterialet, övningar, uppgifter och dialogforum som ger möjlighet för att skapa kontakt och utbyta idéer med andra deltagare.  När toppen av Sveriges näringsliv möter Sveriges mest framstående föreläsare på Probanas kursdagar ges de ultimata möjligheterna för kritiskt tänkande, nya perspektiv och executive networking.

Kontakta PROBANA Business School För personlig rådgivning kontakta vänligen PROBANA Business School på telefon +46 (08) 50 25 66 76 eller skicka ett e-mail

Emner


Mini MBA Probana Business School Probana Sverige
ad