PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/tidigare-danmarks-och-nu-nordens-ledande-ledarskapsutbildning-17863
ad

Tidigare Danmarks och nu Nordens ledande ledarskapsutbildning

Pressemeddelelse marts 19, 2014 Mini MBA Videreutdanning Probana Business School Kompetencer Utbildning Ledarskab

Danmarks största ledarskapsutbildning, PROBANA Business Schools Mini MBA, introduceras nu både i Sverige och Norge.

Linkedin sverige2

Ända sedan utbildningsinstitutionen introducerade Mini MBA för första gången till danskarna, har utbildningen haft stor framgång i det danska näringslivet. Mini MBA satte en ny standard för vidareutbildning och utbildar fler än 3 000 chefer och affärsmänniskor årligen. Nyckeln till framgång kan framför allt härledas till PROBANAS nytänkande av vidareutbildning. Mini MBA ger deltagarna möjligheten att kombinera ett hektiskt arbetsliv och vidareutbildning, genom att förena de två till en högre enhet genom flexibel e-learning. På så vis har deltagarna möjlighet att studera när det passar, var och när som helst. Därutöver erbjuder Mini MBA en koncentrerad utbildningsperiod på endast 8-10 månader som samtidigt medför ett stort affärsmässigt uppsving.

På grund av det stora intresset och den framgång som Mini MBA har fört med sig till Danmark, introducerar PROBANA nu Mini MBA till den svenska och norska marknaden.

PROBANA har därför etablerat ett samarbete med svenska, respektive norska ledande affärsmänniskor och experter, samt erkända föreläsare från högskolor och universitet.

Den studerande ges möjligheten att uppnå större insikt i de viktigaste management områdena, innefattande strategi, organisering, ledarskap, kommunikation och marknadsförståelse. Mini MBA ger ett kompetenslyft som både stärker deltagarens karriär och företagets affärsresultat.

Den svenska och norska Mini MBA kommer också att omfatta ett antal spännande konferensdagar med ländernas duktigaste MBA föreläsare och kända affärsmänniskor. Här ibland Michael Södermalm, Christina Åqvist, Anna Stenberg m.fl.

Probana Business School har höga förväntningar på de två nya marknaderna och har redan fått in ett imponerande antal anmälningar.

Skulle du vara intresserad av att veta mer om den svenska Mini MBA eller PROBANA hittar du mer information här: http://www.probana.se/

Nästa kursstart för Mini MBA:

30 april, 2014, i Danmark

22 mars, 2014, i Sverige

5 maj 2014, i Norge

Emner


Mini MBA Videreutdanning Probana Business School Kompetencer Utbildning Ledarskab
ad