PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/terranova-kosttilskud-baseret-p%C3%A5-naturens-bedste-ingredienser-26144

Terranova – kosttilskud baseret på naturens bedste ingredienser

Pressemeddelelse januar 6, 2020 Kosttilskud Veganske kosttilskud D vitamin B vitamin Jerntilskud B12 vitamin Multivitamin Terranova Vitaminer

Terranova er et kosttilskudsbrand med en serie af vegansk kosttilskud der er baseret på de bedste ingredienser fra naturen. Alle kosttilskud er veganske og desuden helt fri for tilsætningsstoffer, sødemidler, bindemidler, fyldemidler og konserveringsmidler.

Terranova er udviklet af Stephan Terras, som er en af Europas førende inden for naturmedicin og med et særligt fokus på ernæring og botanisk videnskab. Han har arbejdet med ernærings- og urtemedicin i 39 år, og har næsten 500 foredrag fordelt på 22 lande bag sig, og er ofte gæsteforelæser hos ernærings- og naturopatiske gymnasier. Derudover er han forfatter til otte bøger, adskille magasinartikler og deltager i adskillelige interviews i pressen, radio og tv.

Kosttilskud baseret på videnskaben

Terranova har udviklet to særlige videnskabelige metoder: Magnifood Complex, der får produkterne til at spille sammen med din krop, og PhytoFRESH, som sikrer, at de frysetørrede planter og urter bevarer deres gavnlige effekt.

Magnifood Complex er betegnelsen for en lang række naturlige råvarer som fx havtorn, acaibær og acerola (også kendt som superfood). Det er disse naturlige ingredienser, som gør din krop klar til at optage de vitaminer og mineraler, som produktet indeholder.

PhotoFRESH er derimod en metode, der anvendes i fremstillingen af produkterne. Det er en speciel metode til at frysetørre planter og urter, så de fastholder deres gode egenskaber mest muligt. Forskning viser, at frysetørringen bevarer plantens potens, dens biokemiske integritet og dens enzymatiske aktivitet. Når planterne frysetørres, trækkes alt vandet ud, så man opnår en mere koncentreret version af den oprindelige friske plante.

Ingredienser
Mange af ingredienserne er certificeret økologiske. De fleste af vores råvarer dyrkes i et frodigt område ved Sandy River Canyon og Mount Hood ved bjerget i Oregon, USA, fjernt fra alt forurening. Planterne bliver derfor dyrket i et fuldstændig kemifrit miljø uden pesticider eller plantebeskyttelsesmidler.

En bred portefølje af vegansk kosttilskud

Terranovas produktportefølje består af alt fra b vitamin, d vitamin, jerntilskud, folat, b12 vitamin og til multivitamin.

Se alle vores kosttilskud her.

Kontakter


Emner


Kosttilskud Veganske kosttilskud D vitamin B vitamin Jerntilskud B12 vitamin Multivitamin Terranova Vitaminer