PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/tank-op-med-ny-energi-og-bliv-klar-til-m%C3%B8det-23323

Tank op med ny energi - og bliv klar til mødet

Pressemeddelelse januar 17, 2017 Stort udvalg af events Aktive events Personalepleje Vækst i events Teamånd

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for fordelene ved at krydre mødet eller konferencen med en aktivitet eller event - en anderledes form for personalepleje, som eventafdelingen hos VINGSTED hotel & konferencecenter har stor efterspørgsel på.

Mere end 250 gennemførte events med flere end 14.000 deltagere gjorde 2016 til et travlt år for eventafdelingen. Derfor er der pr. 1. januar 2017 ansat endnu en eventkoordinator fortæller eventkoordinator Søren Z. Rasmussen og tilføjer at januar måned allerede tæller 20 bookede events - et tal der på samme tid sidste år kun lå på det halve.

Den store interesse skyldes flere ting. Fx har flere virksomheder større økonomisk råderum nu end tidligere og vælger aktiviteter og events til, hvor medarbejderne får nogle sjove og anderledes oplevelser sammen. Samtidig har mange opdaget, at en kort aktivitet under kurset kan give et positivt afbræk, der giver deltageren ny energi til resten af mødet/kurset, så udbyttet bliver meget bedre. Endelig har rigtig mange mødebookere opdaget det store udvalg af aktiviteter vi udbyder, lige fra små aktiviteter af 15-60 minutters varighed til timelange aktiviteter, forklarer Søren Z. Rasmussen.

Fokus på nye aktiviteter – Escape Room
Som et naturligt led i 2016-18 strategien om at være Danmarks aktive konferencecenter, har eventafdelingen konstant fokus på at finde på nye, sjove aktiviteter. I 2016 blev Jump Poles og Giant Swing tilføjet produktpaletten i den omkringliggende skov. Næste nye aktivitet er et såkaldt ”Escape room” i stort format, hvor 50-60 kursister, fordelt på tre forskellige rum, kan aktiveres på samme tid – og flere er på vej.

Et Escape Room er et rum, hvor deltagerne lukkes ind i, hvorefter de har en time til at finde ud igen ved hjælp af en række opgaver/gåder. Aktiviteten er allerede meget kendt i udlandet, men relativ ny i Danmark. Det er fantastisk sjovt, og vi forventer en stor interesse, når vi er klar efter Påske, slutter Søren Z. Rasmussen.

Vel mødt til jeres næste møde, kursus eller konference
– vi finder gerne den helt rigtige aktivitet til jer!

Kontakter


Søren Zacho Rasmussen

eventkoordinator
VINGSTED hotel & konferencecenter
sr@vi********* Vis...
5250***** Vis...

Emner


Stort udvalg af events Aktive events Personalepleje Vækst i events Teamånd