PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/tangent-lifestyle-fylder-k%C3%B8kkenet-med-usynlig-vellyd-24609

Tangent Lifestyle fylder køkkenet med usynlig vellyd

Pressemeddelelse juni 6, 2018 Lyd til køkkenet Køkkenlyd Køkkenhøjttaler

Danske Tangent lancerer højttalere til indbygning i køkkenet

Tangent LS30 in kitchen

Køkkenet har i årtier været et af danskernes vigtigste rum. Og ikke mindst med introduktionen af køkkenet som et samtalerum sidst i halvfemserne fik køkkenet ny status. Nu handlede det ikke længere bare om at lave mad, spise og vaske op. Nu handlede det i lige så høj grad om kvalitetstid med familie og gæster. Om æstetik og funktionalitet i skøn forening. Og om oplevelser for både smagsløg og øjne. 

Gennem de seneste år har køkkenproducenterne produktudviklet i stor stil. Et af nøgleordene hedder integration og handler om at forædle køkkenets rene og minimalistiske udtryk ved at integrere alt fra hårde hvidevarer til elektroniske opslagstavler, køkkenvægte og centralstøvsugere.

Og nu bringer et af Danmarks mest populære audiomærker en helt ny dimension til integrationen ved at lancere produktlinjen TANGENT LIFESTYLE.

Fra samtale i køkkenet til syng-med-køkkenet

Med Tangent Lifestyle løfter vi køkkenradioen til nye højder. Eller rettere, til et nyt og intelligent ”lavpunkt”. Første skud på stammen er nemlig en bluetooth-højttaler til nem indbygning i køkkenets sokkel.

Den nye serie af trådløse køkkenhøjttalere fra Tangent Lifestyle er udviklet i et tæt samarbejde med specialister fra køkken- og møbelindustrien. Produkterne er derfor gennemtænkt ned til mindste detalje – fra selve lyddesignet, der er skræddersyet til køkkenrum, til enhedernes fysiske dimensioner og strømforsyningen. Højttalerne kan eksempelvis kobles direkte på strømforsyningen til køkkenets LED-spots, så der ikke er brug for at trække ledninger til separat 230V-tilslutning. 

Når Tangent Lifestyle først er på plads, er det helt enkelt at finde højttaleren på listen over husets musikkilder fra en smartphone eller tablet – og fylde køkkenet med den mest kompromisløse og karakterfulde vellyd. Diskret. Enkelt. Og helt igennem blæret!

Til både nye og eksisterende køkkener

Produkterne fra Tangent LIfestyle er udviklet retrofit. De kan med andre ord integreres i nye køkkener, ligesom det er helt problemfrit for en køkkenmontør at efterinstallere højttalerne i et eksisterende køkken.

I udviklingen af Tangent Lifestyle er der i øvrigt tænkt på at gøre det nemt for forhandlerne at demonstrere den gode lyd. Foruden bluetooth er højttalerne således udstyret med en minijack-indgang, så salgspersonalet hurtigt kan tilslutte deres smartphone med et kabel, når en kunde skal præsenteres for idéen om et nyskabende syng-med-køkken.

To produkter

Tangent Lifestyle serien starter ud med to produkter: Tangent LS-10 fås i sort og hvid og kan hænges på væg, i hjørner og under overskabene. System er 2.0 med stereo i en højttaler.  

Tangent LS-30 er en kraftigere model, som monteres i soklen; enten helt nede ved gulvet eller op til 6 cm oppe. Dermed passer Tangent LS-30 i de fleste køkkener og kan let monteres eller eftermonteres. Tangent LS-30 er et 2.1 system med enheder i fronten, som vinklet op og en basenhed midt i kabinettet. Konstruktionen giver en fyldig lyd i hele køkkenet uanset hvor man står.

Detaljer om de to produkter: tangentlifestyle.dk  

Om Tangent

Tangent har i mere end 20 år lagt navn, vellyd og design til en lang række særdeles populære audioprodukter.

Gennem årene har Tangent igen og igen vist, at fingeren er på pulsen og er på forkant med både den teknologiske udvikling og de designmæssige strømninger.

Hvad lyden angår, overlader Tangent aldrig noget til tilfældigheder. Eller til bits og bytes. I stedet er vores erfarne akustikere din garanti for, at hvert eneste Tangent-produkt leverer en krystalklar og autentisk gengivelse af din yndlingsmusik.

www.tangent.dk

Emner


Lyd til køkkenet Køkkenlyd Køkkenhøjttaler