PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ta-kontrollen-%C3%B6ver-ditt-arbete-och-din-vardag-18340
ad

Ta kontrollen över ditt arbete och din vardag!

Pressemeddelelse juli 4, 2014 Management Probana Business School Vardag Utbildning Ledarskab Verktyg Mini MBA Kontroll Strategi Ledarskabsutbildning

Vi känner alla igen det: Det ska handlas in, barnen ska hämtas, telefonen ringer, mail ska besvaras och deadlines ska hållas. Arbetet och fritiden går mer och mer in i varandra. Arbetet och vardagen har aldrig varit mer integrerade än vad de är idag.

Uddannelse

Mini MBA utbildningen från PROBANA ger dig en mängd konkreta verktyg som kan hjälpa dig att tackla arbetet och vardagens problem. Genom utbildningens 6 moduler kommer du att utmanas och stöttas i din utveckling som ledare. Du kommer att få större inblick i de viktigaste management-områdena såsom strategi, organisering, psykologi, kommunikation och marknadsförståelse – samtidigt som du får möjligheten att behärska och integrera denna kunskap i din vardag. Genom ökad kunskap inom dessa områden kommer du att kunna skapa högre resultat i din organisation, samtidigt som du kommer kunna fatta strategiska beslut till förmån för både ditt arbete och din vardag.

Vårt mål på PROBANA Business Schools är att ge alla våra deltagare på Mini MBA utbildningen förutsättningarna för att utveckla sitt personliga ledarskap och få en större insikt i sitt eget beteende, beslut och handlingar och på så viss bättre förstå andras och kunna agera på ett mer medvetet och strategiskt sätt i sin vardag. Efter utbildningen kommer dina nyvunna insikter kunna fatta beslut på ett sätt som kommer att avspegla sig fördelaktigt, både i ditt privatliv som på din arbetsplats.

Utöver detta kommer du att möta likasinnade ledare, chefer och direktörer på kursdagarna. Här kan du som deltagare skapa ett starkt nätverk, som du och din verksamhet kan dra nytta av i samband med utmaningar, förändringar och nya möjligheter. För att stärka sammanhållningen ytterligare har Probana upprättat ett Alumni nätverk för att alla Mini-MBA deltagare ska kunna dela kunskaper och erfarenheter med varandra, även efter utbildningens slut.

För mer information om PROBANA och vår Mini MBA är du varmt välkommen att besöka vår hemsida: http://www.probana.se/ eller ta kontakt med oss via email: [email protected] eller på tfn: +46 (0)8 50 25 66 76.

Med en Mini MBA utbildning från Probana Business School kommer du att stå starkare på arbetsmarknaden och inför de utmaningar som uppstår i en snabbt föränderlig vardag!

Emner


Management Probana Business School Vardag Utbildning Ledarskab Verktyg Mini MBA Kontroll Strategi Ledarskabsutbildning
Zip og hent alle filer
ad