PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ta-kontrollen-%C3%B6ver-ditt-arbete-och-din-vardag-17962
ad

Ta kontrollen över ditt arbete och din vardag!

Pressemeddelelse april 10, 2014 Ledarskab Proba Utbildning Mini MBA

Vi känner alla igen det: Det ska handlas in, barnen ska hämtas, telefonen ringer, mail ska besvaras och deadlines ska hållas. Arbetet och fritiden går mer och mer in i varandra. Arbetet och vardagen har aldrig varit mer integrerade än vad de är idag.

Linkedin

Mini MBA utbildningen från PROBANA ger dig en mängd konkreta verktyg som kan hjälpa dig att tackla arbetet och vardagens problem. Genom utbildningens 6 moduler kommer du att utmanas och stöttas i din utveckling som ledare. Du kommer att få större inblick i de viktigaste management-områdena såsom strategi, organisering, psykologi, kommunikation och marknadsförståelse – samtidigt som du får möjligheten att behärska och integrera denna kunskap i din vardag. Genom ökad kunskap inom dessa områden kommer du att kunna skapa högre resultat i din organisation, samtidigt som du kommer kunna fatta strategiska beslut till förmån för både ditt arbete och din vardag.

Vårt mål på PROBANA Business Schools är att ge alla våra deltagare på Mini MBA utbildningen förutsättningarna för att utveckla sitt personliga ledarskap och få en större insikt i sitt eget beteende, beslut och handlingar och på så viss bättre förstå andras och kunna agera på ett mer medvetet och strategiskt sätt i sin vardag. Efter utbildningen kommer dina nyvunna insikter kunna fatta beslut på ett sätt som kommer att avspegla sig fördelaktigt, både i ditt privatliv som på din arbetsplats.

Nästa kursstart är i maj och kursdagar erbjuds i Malmö, Göteborg och Stockholm. Just nu erbjuder vi en rabatt på 15 000: - (ordinarie pris 40 000: -) vilket innebär att priset för en Mini MBA är 25 000: - per deltagare.

För mer information om PROBANA och vår Mini MBA är du varmt välkommen att besöka vår hemsida: http://www.probana.se/ eller ta kontakt med oss via email: [email protected] eller på tfn: +46 (0)8 50 25 66 76.

Med en Mini MBA utbildning från Probana Business School kommer du att stå starkare på arbetsmarknaden och inför de utmaningar som uppstår i en snabbt föränderlig vardag!

Emner


Ledarskab Proba Utbildning Mini MBA
Zip og hent alle filer
ad