PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ta-den-rette-mini-mba-p%C3%A5-probana-business-school-17894
ad

Ta den rette Mini MBA på Probana Business School

Pressemeddelelse marts 25, 2014 Norden Mini MBA Probana Business School

Etterutdanning er en god investering i en verden med hard global konkurranse, for å være blant de beste.

Shutterstock 117704437

Probana Business School tilbyr den ledende lederopplæring: den rette Mini MBA. 4500 ledere, direktørene og toppledere har allerede tatt den anerkjente utdanningen, og nå kan du også være en av de mange som har tatt opplæringen og bli sterkere og øke din kompetanse.

Direktører, ledere og toppsjefer fra de største selskaper i Danmark, som Nordea, Novo Nordisk, AP Moller Maersk, Carlsberg, Danfoss, Coloplast og Vestas har tatt Mini MBAen. Du kan se sine anbefalinger om programmet her: http://www.probana.com/acitat.asp

Mini MBA er basert på blended learning. Dette betyr at opplæringen er basert på e-læring kombinert med treningsdager og en avsluttende eksamen. Utdanningen gir derfor den fleksibiliteten som mange forretningsfolk som har et travelt liv, krever.

Utdanningen har i tillegg en eksklusiv gruppe av de beste undervisere og lærere som er valgt etter spesifikke ferdigheter og erfaringer. De underviser i den siste og nyeste teorien i ledelse, som gir deg og din bedrift direkte tilgang til både den klassiske og helt nye tanker om lederskap. Se oversikt over våre undervisere og samarbeidspartnere her.

Mini MBA-utdanningen er optimalisert både i form av læreplanen, økonomi og tid. Det samsvarer med virksomhetens behov for oppgradering og samtidig krever det ikke flere ressurser enn travle forretningsfolk har tilgjengelig.

Basert på blended learning og effektive undervisningsmetoder utvikler Probana mennesker og virksomheter.

Registrer deg på telefon +47 21 08 48 86 eller besøk Probanas hjemmeside: http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Norden Mini MBA Probana Business School
ad