PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/t%C3%A6nd-et-lys-i-m%C3%B8rket-i-et-barns-liv-og-p%C3%A5-dit-eget-juletr%C3%A6-25029

Tænd et lys i mørket i et barns liv - og på dit eget juletræ

Pressemeddelelse november 7, 2018 Alle kan hjælpe én H.C. Andersen julepynt SOS Børnebyerne

Denne jul har SOS Børnebyerne brug for 500 nye faddere, der vil hjælpe med at tænde lys i forældreløse og udsatte børns liv. Nordahl Andersen, som står bag H.C. Andersen Home, har besluttet at hjælpe til og valgt at donere en smuk lysholder til juletræet i velkomstgave til de første 500, der tilmelder sig som fadder op mod jul 2018.

Banner SOSBB2

Lysholderen sætter man på sit juletræ, og når man hver jul tænder lysene på træet, kan man på samme tid sende en tanke til det barn, man er med til at tænde et lys i mørket for. Et smukt symbol på den lille dreng eller pige, man med sit bidrag er med til at give et hjem, en uddannelse og en fremtid. 

Hvorfor gør vi det?
... når vi gør noget godt for nogen, og ikke forventer, at få noget igen? Et barn i et fremmed land. Et barn, som vi måske aldrig ser. Ja – hvorfor gør vi det?

Fordi vi er taknemmelige for det, vi har, og vi ønsker også godt for andre. Bare derfor. 

SOS Børnebyerne siger det så fint. ”Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe én”.

Sådan har vi det også hos Nordahl Andersen. Vi kan ikke redde hele verden. Men vi kan sige tak til 500 nye faddere, fordi de hver især gør en fantastisk forskel i et barns liv. Og det gør vi med glæde.

”Vi glæder os til at tænde lys for verdens børn sammen med Nordahl Andersen til jul. Det juletræ, vi alle har i vores hjem, er jo opstået som et symbol på Livets Træ, og SOS Børnebyernes største ønske er, at så mange lys som muligt tændes på det træ. Som fadder giver man børn, der ellers ville leve et liv overladt til sig selv, en tryg og kærlig barndom med håb for fremtiden – det ér lys i mørket i børnenes liv,” siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne.

Som SOS-fadder er man med til at give en tryg opvækst til et barn, der ellers ville stå helt alene og ikke har nogen, der kan tage sig af ham eller hende. Barnet får et nyt hjem og en SOS-mor, der tager sig kærligt at barnet. Barnet kommer også i skole og får en uddannelse og dermed muligheden for en god fremtid.

”Jeg tror, at stort set alle mennesker ønsker at gøre noget godt for andre, der er mindre heldigt stillet. Vi er glade for, med vores H.C. Andersen Home lysholder, at gøre det mere synligt og helt håndgribeligt, at enhver ny fadder i SOS Børnebyerne, tænder et lys i et barns liv, som ellers ville have mørke udsigter.”

Michael Nordahl Andersen 
Direktør, Nordahl Andersen

 

Emner


Alle kan hjælpe én H.C. Andersen julepynt SOS Børnebyerne