PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/sunset-boulevard-%C3%A5bner-restaurant-i-billund-lufthavn-13516

Sunset Boulevard åbner restaurant i Billund Lufthavn

Pressemeddelelse maj 1, 2012 Erhverv

Medio juni åbner Sunset Boulevard en restaurant i Billund Lufthavn. Restauranten bliver nummer 46 i landet og bliver placeret i afgangshallen som en del af et nyt spiseområde i lufthavnen.

Sunset Boulevard åbner medio juni en restaurant i afgangshallen i Billund Lufthavn. Restauranten bliver nummer 46 i landet, siden den første Sunset Boulevard åbnede i 1996 i Odense.

Den danske restaurantkæde Sunset Boulevard er bedst kendt for sine friske, sprøde sandwich og burgere. Sunset Boulevard valgte sidste år at lancere et nyt sandwichkoncept, bestående af seks nye sandwich sammensat i samarbejde med en professionel kok for at sikre den optimale smagsoplevelse. Restaurantkæden har med andre ord stor fokus på udvikling og vækst, hvilket giver anledning til fornuftigt samarbejde med Billund Lufthavn.

Om åbningen af den nye restaurant udtaler Jeppe Droob, adm. direktør ved Sunset Boulevard; ”Billund Lufthavn er en meget spændende og attraktiv samarbejdspartner for Sunset Boulevard. Ikke kun pga. det høje antal passagerer, men også fordi lufthavnen de seneste år har været og stadig er inde i en rivende udvikling, som vi ser frem til at være en del af.”

Adm. direktør Kjeld Zacho Jørgensen ser også frem til at kunne byde restaurantkæden velkommen i Billund Lufthavn. ”Sunset Boulevard er et stærkt varemærke indenfor hurtig og ærlig mad. Det passer perfekt med vores ønske om at kunne tilbyde passagererne et hurtigt måltid af god kvalitet”.

Yderligere information

Torben Lynge Overgaard, salgs- og marketingchef, Sunset Boulevard. Telefon 7613 5011 / 2053 7371. Email: [email protected].

Kjeld Zacho Jørgensen, adm. direktør, Billund Lufthavn. Telefon: 3037 0410

Emner


Erhverv